Τα τελευταία χρόνια οι ταράτσες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, που επιλέγει να πιει τον καφέ του με θέα ορισμένα από τα ωραιότερα σημεία της πόλης. Η νέα άφιξη που είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και ακούει στο όνομα CIEL. Και επειδή τα κορίτσια του Infowoman.gr δεν άφηνουν τίποτα καινούργιο να περάσει απαρατήρητο, πήγαμε, είδαμε και σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτό το μέρος πρέπει αμέσα να το επισκεφθείτε κι εσείς!

Στην καρδιά της Αθήνας, απέναντι από τη Μητρόπολη, το CIEL αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε την all day brunch κουζίνα τα πρωινά του σαββατοκύριακου ή τα signature cocktails έπειτα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά μέσα στην εβδομάδα. Ό,τι κι αν επιλέξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκπληκτική θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και του Ναού του Ηφαίστου, από την ταράτσα του 7ου ορόφου, θα σας κόψει την ανάσα!


Το CIEL προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και συνάμα διασκέδασης από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό. Αν θέλετε να ζήσετε μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία, η μεσογειακή φιλοσοφία του -εμπνευσμένη από τις κλασικές συνταγές της γιαγιάς σε μια μοντέρνα εκδοχή- θα σας ενθουσιάσουν! Απλή παρασκευή και όμορφες παρουσιάσεις με έντονο το στοιχείο του αυγού και της ελιάς, του ζυμωμένου ψωμιού και όλων των συστατικών που θυμίζουν γεύσεις από Ελλάδα.

Στα θετικά που μας άφησε η επίσκεψη στο CIEL ανήκει και το αρχιτεκτονικό στυλ με την υπογραφή του interior designer Νίκου Κορωνιού, βγαλμένο από τη φύση, στα χρώματα της Ακρόπολης και των μνημείων. Ο συνδυασμός φυτών και επίπλων με τις εντυπωσιακές απεικονίσεις στους τοίχους από τον ζωγράφο Ampe Fereira, διακοσμούν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μεταφέροντάς μας σε ένα ονειρικό περιβάλλον.

CIEL Athens
Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως, Μοναστηράκι
Tηλ: 210 3314727
www.cielathens.gr

από Μαρία Ιωαννάτου