Αρχική > Featured > Στην πλατεία Μαβίλη υπάρχει μια μυστική παραλία που σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

Στην πλατεία Μαβίλη υπάρχει μια μυστική παραλία που σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

Φανταστείτε να περπατάτε στο κέντρο της Αθήνας και το μυαλό σας να ταξιδεύει σε κυκλαδίτικα νησιά, χρυσαφένιες αμμουδιές και γραφικά σοκάκια! Τι; Αργούν ακόμα οι διακοπές σας; Μην ανησυχείτε! Όσοι από εσάς βρίσκεστε ακόμα στην Αθήνα, μπορείτε να περάσετε εξίσου καλά σαν να είστε σε διακοπές!

Στην ταράτσα του ξενοδοχείου Alexandros βρίσκεται ένας παράδεισος! Ένα σκηνικό βγαλμένο από ελληνικό καλοκαίρι, που σας περιμένει να το ανακαλύψετε! Η παραλία Μαβίλη συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σε μεταφέρουν αυτόματα στο αγαπημένο σου νησί – όποιο κι αν είναι αυτό. Άμμος, ξαπλώστρες, πλακόστρωτα μονοπάτια, ολάνθιστες βουκαμβίλιες και ένα παραδοσιακό ταβερνάκι είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να περάσεις καλά!

Η είσοδος στην πισίνα-θάλασσα για πελάτες εκτός του ξενοδοχείου είναι 35 ευρώ/άτομο τις καθημερινές και 45 ευρώ/άτομο το σαββατοκύριακο. Μπορείτε όμως να βρεθείτε εκεί πάνω και για να απολαύσετε το ποτό ή το φαγητό σας. Η κυκλαδίτικη ταβέρνα σερβίρει καθημερινά όλα τα μεζεδάκια που λατρεύουμε να τρώμε στα νησιά του Αιγαίου. Οι τιμές δεν είναι καθόλου απαγορευτικές, αντίθετα είναι πολύ πιο οικονομικές από άλλα – όχι τόσο εντυώσιακά – bar ξενοδοχείων.

Mavili Beach

Τιμολέοντος Βάσσου 8, Πλατεία Μαβίλη

Τηλ: 210 6430464

FB: @mavilibeach

www.mavilibeach.gr