Αρχική > Fitness > Στην κορυφή του «Gods of War» ο Έλληνας kick-boxer!

Στην κορυφή του «Gods of War» ο Έλληνας kick-boxer!

Σε μία διοργάνωση με συγκλονιστικές μάχες που κράτησαν το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, το «Gods of War», το μεγαλύτερο fight show στην Ελλάδα, κάλυψε και με το παραπάνω τις προσδοκίες του ελληνικού κοινού στο kick boxing.

Έλληνες και ξένοι αθλητές αναμετρήθηκαν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αθλητικού Κέντρου ΔΑΪΣ, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους λάτρεις του kick-boxing.

Μεταξύ των διακριθέντων, ήταν ο Γιάννης Τσάγρης, ο οποίος αντιμετώπισε τον Ισπανό πρωταθλητή στην κατηγορία των 75 κιλών, σε ένα συναρπαστικό αγώνα σωματικής και ψυχικής αντοχής κερδίζοντας το αντίπαλο με knock out στην δεύτερο γύρο, κατακτώντας την Ευρωπαϊκή Ζώνη της ομοσπονδίας WKU (World Kick-boxing and Karate Union).

Αρωγός στην απαιτητική αυτή προσπάθεια του Γιάννη Τσάγρη ήταν τα HOLMES PLACE που εδώ και λίγους μήνες έχουν εγκαινιάσει την νέα μοναδική υπηρεσία σύγχρονης, δυναμικής και ολοκληρωμένης μορφής άσκησης με απίστευτα οφέλη για σώμα και πνεύμα, BOXFIT.

Εξάλλου ο Γιάννης Τσάγρης είναι head coach της προσπάθειας αυτής και ήδη πάρα πολλά μέλη έχουν μυηθεί στα μυστικά του kick-boxing που προσφέρει σημαντικά οφέλη εκγύμνασης για ολόκληρο το σώμα.

Η CEO των Holmes Place, Έλλη Φλέγγα δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που η στήριξή μας στο πρόσωπο του Γιάννη Τσάγρη, τον βοήθησε να αντεπεξέλθει στον απαιτητικό αγώνα, απέναντι σε έναν πρωταθλητή. Η νίκη του μας πρόσφερε μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς. Παράλληλα χαιρόμαστε που τα Holmes Place φιλοξένησαν όλους τους αθλητές στο club στο Μαρούσι για τη ζύγιση τους και δηλώνουμε ότι είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε οποιαδήποτε αντίστοιχη μεγάλη διοργάνωση έρθει στη χώρα μας».

Από την πλευρά του ο πρωταθλητής, Γιάννης Τσάγρης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που κατάφερα να σκαρφαλώσω στην κορυφή της Ευρώπης και να σηκώσω ψηλά την ελληνική σημαία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το GOW (Gods of War) και τον κύριο Στέλιο Πολίτη για την ευκαιρία που μου έδωσε, την κυρία Έλλη Φλέγγα και όλη την ομάδα της Holmes Place που με στήριξαν, το Zen Fighting Club Politis Team καθώς και τους West Warriors Hatzis που με βοήθησαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Under Armour και την εταιρία Cenegenics για την στήριξη τους.