Στις 25 Αυγούστου πρόκειται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Αράξου ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο οποίος σκοπεύει να διαμείνει μία νύκτα σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Πάτρας. Η αιτία του ταξιδιού του είναι οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες της πόλης.Σε μία από τις υπερπολυτελείς σουίτες της μεγάλη ξενοδοχειακής μονάδας Porto Rio, θα φιλοξενηθεί ο Αλβέρτος του Μονακό. Ο πρίγκιπας και επικεφαλής του Οίκου των Γκριμάλντι, θα φτάσει με το ιδιωτικό του τζετ και τη συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας, στο αεροδρόμιο Αράξου στις 25 Αυγούστου. Από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Πάτρα.

Η αγάπη του για την Ελλάδα

Κατά τα άλλα, ο πρίγκιπας δεν έχει περαιτέρω απαιτήσεις, αφού αγαπά την ελληνική κουζίνα και τους ανθρώπους της χώρας μας. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει να περάσει τις διακοπές του στα νησιά και την ηπειρωτική χώρα της Ελλάδας, αλλά και στη Μεσσηνία και το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino που επισκέφθηκε πρόσφατα.


Ο Αλβέρτος σχεδιάζει να δώσει το παρών στις εκδηλώσεις για την Τελετή Έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας και την ίδια μέρα να αναχωρήσει.

από Ευγενία Κολοβού