Αρχική > Featured > Στέλιος Μάινας: Η μεγάλη αποκάλυψη για «Το Νησί» ύστερα από 9 χρόνια

Στέλιος Μάινας: Η μεγάλη αποκάλυψη για «Το Νησί» ύστερα από 9 χρόνια

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για την άκρως επιτυχημένη σειρά «Το Νησί».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εκείνος επέμενε να πάρει τον ρόλο του Γιώργη, καθώς ο σκηνοθέτης ήθελε να του δώσει τον ρόλο του δημάρχου.

«Μου άρεσε αυτή η μοναξιά…»

«Πρέπει να πω ότι ήταν δική μου επιμονή ο Γιώργης. Προσωπική, δική μου επιμονή. Εγώ επέμεινα και ήθελα τον Γιώργη. Ο Παπαδουλάκης ήθελε να μου δώσει τον δήμαρχο. Μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος. Μου άρεσε αυτή η μοναξιά, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο Γιώργης. Επίσης, πρέπει να πω ότι εγώ συνέβαλα στη δημιουργία αυτής της βιβλικής φιγούρας. Στην αρχή μου λέει ο σκηνοθέτης “ξέρεις, θα πρέπει να κουρέψεις το μούσι, γιατί τη δεκαετία του ’50, του ’40 και του ’30 δεν είχαν μούσι, είχαν μουστάκι οι ψαράδες. Πρέπει να είμαστε και ιστορικά εντάξει”. Αγόρι μου, του λέω, πρέπει να φτιάξουμε βιβλική φιγούρα, για να ταυτίζεται ο κόσμος. Και όντως, οι ψαράδες δεν είχαν μούσι, μουστάκι είχαν. “Ε, θα έχω εγώ”, του είπα κι έτσι τον έπεισα.