Αρχική > Celebrities > Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο λόγος που αποφάσισε να διαγράψει τα προφίλ του στα social media

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο λόγος που αποφάσισε να διαγράψει τα προφίλ του στα social media

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να απέχει από τα social media και άφησε άναυδους όλους τους θαυμαστές του. Όπως είπε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας «θέλει να είναι παρών» στη ζωή του και να δίνει ουσιαστικό χρόνο στα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι δημοσιεύσεις του λίγο πριν βάλει τέλος στη διαδικτυακή του παρουσία, αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια αλλαγή που έχει πραγματικά ανάγκη στην παρούσα φάση της ζωής του.

Ο αθλητής έχει δείξει στο παρελθόν πόσο ευσυνείδητο άτομο είναι, όπως φάνηκε κι από την πρόσφατη, συγκινητική δημοσίευσή του κατά του μπούλινγκ. Τώρα επανέρχεται με μία εξίσου συνετή, θα λέγαμε, κίνηση με σκοπό να εστιάσει στην οικογένειά του. Την απόφασή του αυτή ανακοίνωσε λίγο πριν παρευρεθεί στο Davis Cup στο Τατόι.

Μόνη λύση θεωρεί πως είναι η «αποτοξίνωση» και έτσι έκλεισε τους λογαριασμούς του στο Facebook, Instagram και Twitter. Όπως είπε ο τενίστας «Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών».

Δείτε την ανάρτηση:

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση. Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο. Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση. Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών», ανέφερε ο αθλητής σε βίντεο που δημοσίευσε ο προπονητής του, Χρήστος Φιωτάκης.

Ο πρωταθλητής διέγραψε μία προς μία τις εφαρμογές που τον κρατούσαν «δέσμιο» σε μια παράλληλη «πραγματικότητα».

Τι έγραψε στο Twitter

Η τελευταία ανάρτηση του Τσιτσιπά στο Twitter το Σάββατο ήταν: «Είμαι εκτός, ίσως τα πούμε ξανά σε έναν μήνα ή σε ένα χρόνο. Adios muchachos! (Αντίο παιδιά)». Έτσι αποχαιρέτησε τους χιλιάδες followers του.