Ο Στέφανος Μιχαήλ, ο πρωταγωνιστής που αγαπήθηκε μέσα από την σειρά Τατουάζ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Playboy και μεταξύ άλλων μίλησε για παιδικά του χρόνια.Για τον τρόπο που μεγάλωσε, την οικογένεια του που αγαπά και τις αξίες που έδωσαν, αλλά και τους φίλους που έφυγαν από κοντά του όταν έκανε επιτυχία μίλησε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Μια οικογένεια ενωμένη, με αγάπη

Μεγάλωσα με κάποια ιδανικά και κάποιες αξίες, τις οποίες έχω πάντα ψηλά και δεν τις ξεχνάω. Μεγάλωσα δύσκολα, είχα μόνο όσα χρειάζονται. Δεν είχα τίποτα περισσότερο και πιστεύω πως ήταν καλό αυτό, γιατί κατάλαβα μεγαλώνοντας τι αξίζει πραγματικά στη ζωή και τι όχι.

Έβλεπα μια οικογένεια ενωμένη, με αγάπη, να προχωρούν, να πιάνουν τους στόχους τους, να χτίζουν σπίτι και σπουδάζουν εμένα και την αδερφή μου.

Σεβασμός προς όλο τον κόσμο


Ποιες είναι οι αξίες με τις οποίες μεγάλωσες, τον ρωτά ο δημοσιογράφος. «Αγάπη προς την οικογένεια και γενικότερα όλα αυτά που αντιπροσωπεύει ο όρος «οικογένεια».

Επίσης ο σεβασμός προς όλο τον κόσμο. Θεωρώ πως, αν έχεις αξίες και δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν και σε αγαπάνε, σου δίνουν τη δύναμη να προχωράς και να αντιλαμβάνεσαι ότι κι εσύ πρέπει να είσαι έτσι με τους υπόλοιπους.

Είχα φίλους που μόλις ξεκίνησε όλη αυτή η δημοσιότητα μέσω της καριέρας μου, άλλαξαν τη συμπεριφορά τους. Ζηλεύανε ή έψαχναν αφορμές για να με προσβάλλουν χωρίς λόγο.

από Σοφία Κωστάρα