Αρχική > Gossip > Σπύρος Καλλιβωκάς στα 90 του: «Ζω με τη γυναίκα μου Ιωάννα 50 χρόνια»

Σπύρος Καλλιβωκάς στα 90 του: «Ζω με τη γυναίκα μου Ιωάννα 50 χρόνια»

Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς είναι μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού κινηματογράφου. Οι περισσότεροι τον ξέρουμε από τον απολαυστικό ρόλο του Μίκη στη θρυλική πλέον ταινία της Finos Film «Μια τρελή τρελή οικογένεια». Σήμερα είναι 90 ετών και βρίσκεται στην Τήνο, το νησί που λατρεύει, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

«Εγώ είμαι καλά! Ήρθα στην Τήνο. Έχω σπίτι στον Άγιο Σώστη. Έχω γυρίσει 30 νησιά και κατέληξα στην Τήνο. Κλείστηκα εδώ με τις αποφάσεις του πρωθυπουργού. Το περασμένο Σάββατο έκανα μπάνιο. Έχουμε ωραία λιακάδα εδώ» είπε στην εφημερίδα On time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, ενώ μίλησε για τον θάνατο, την τηλεόραση και την οικογένειά του.

«Είμαι στα όρια της αναχώρησης γιατί έχω κλείσει τα 90 και μερικών μηνών. Δεν πρέπει να φύγω κάποτε;» είπε. «Δε φοβάμαι το θάνατο. Εγώ θα κοιμηθώ. Οι δικοί θα κλαίνε και θα λένε “αχ, έφυγε ο Καλλιβωκάς”» και συνέχισε «ζω με την γυναίκα μου, την Ιωάννα 50 χρόνια και μερικούς μήνες. Το σημαντικό είναι ότι ήταν μια γυναίκα που με καταλάβαινε και την καταλάβαινα» είπε μιλώντας για τη γυναίκα της ζωής του.