Σπίτι

Τι είναι η “miracle worker” και γιατί είναι η γυναίκα που κάθε εργένης ονειρεύεται

Πάνε χρόνια από τότε που τα εργένικα σπίτια θύμιζαν βομβαρδισμένα τοπία, καθώς τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ. Ωστόσο, δεν παύουν ορισμένα να μην έχουν μία στοιχειώδη τάξη και καθαριότητα.

Ένας τύπος, ωστόσο, φαίνεται ότι βρήκε τη λύση στο πρόσωπο μίας άνεργης φίλης του. Την προσέλαβε λοιπόν σαν… προσωπική βοηθό του. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο Bran έπλεξε το εγκώμιο της φίλης του, καθώς άλλαξε άρδην την καθημερινότητά του, όταν της πρόσφερε έναν μισθό της τάξης των 240 δολαρίων, προκειμένου να τακτοποιήσει, να καθαρίσει και γενικότερα να βάλει σε μία τάξη το σπίτι του. 

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikΤοκ φαίνεται πως… παρακινεί και άλλους που βιώνουν το δικό του χάος στο σπίτι λέγοντας: «Αν η ζωή σας είναι τόσο μπάχαλο, όσο η δική μου, ήρθε η ώρα να προσλάβετε μία προσωπική βοηθό. Η φίλη μου η Ellie είναι άνεργη αυτή τη στιγμή και τη ρώτησα, αν θα ήθελε να βάλει σε τάξη τον χαμό που γίνεται στο δωμάτιό μου. Της είπα “θα σου δώσω τόσα χρήματα για να φτιάξεις τη ντουλάπα μου, να ξεκαθαρίσεις τα ρούχα που δεν θέλω πια να φοράω και να τα πουλήσεις αν θέλεις. Επίσης μπορείς να βάλεις ηλεκτρική σκούπα, να ξεσκονίσεις, τα πάντα. Αυτό το κορίτσι  μου άλλαξε τη ζωή πλέον. Είναι μία miracle worker»

«Νιώθω ότι έχω τη ντουλάπα της Barbie»

Στο βίντεο η νεαρή γυναίκα φαίνεται να συμμαζεύει τα ρούχα, να τακτοποιεί τα συρτάρια και τις κρεμάστρες με σειρά χρώματος και μεγέθους.

«Με βοήθησε με την ντουλάπα μου, οργανώνοντας και διαλέγοντας ποια ρούχα θα κρατήσω, ποια θα πουλήσω και ποια θα δωρίσω. Αυτό μόνο πήρε δύο ώρες, γιατί εχω πάρα πολλά ρούχα. Ακόμη, πρότεινε να τα αποθηκεύσω με βάση και τα συρτάρια μου τακτοποιήθηκαν, καθώς πριν ήταν σκέτη φρίκη. Με έκανε να νιώσω, ότι έχω τη ντουλάπα – όνειρο της Barbie». ανέφερε ο Μπραν.

Αφού τελείωσε με τη ντουλάπα, η Ellie έβαλε σκούπα και ξεσκόνισε το δωμάτιο. Και αφού τελείωσε το εξονυχιστικό καθάρισμα, ο Μπραν έδωσε επιλέον 160 δολάρια στην φίλη του που κατάφερε να πουλήσει τα ρούχα του και η κοπέλα κατάφερε να βρει πολλές δουλειές αντίστοιχα, καθώς το βίντεο έγινε viral.

Εδώ να πούμε βέβαια, ότι δεν είναι απαραίτητο ένας τέτοιος… miracle worker που κάνει το σπίτι μας θαύμα να είναι απαραίτητα γυναίκα. Άνετα και άντρες μπορούν να κάνουν εξαιρετικά αυτές τις δουλειές που περιγράψαμε πιο πάνω.

Αν, λοιπόν, από τη μια δεν τό ‘χετε καθόλου με την καθαριότητα και βαριέστε τη ζωή σας ή δεν έχετε χρόνο, είναι μία καλή ευκαιρία να δώσετε δουλειά σε έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Και πού ξέρετε, μπορεί να έχει την τύχη της Ellie!

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Μακρυπούλια στη δίκη Φιλιππίδη: Δεν γνωρίζω την πρώτη καταγγέλλουσα – Η αντίδρασή της στις κάμερες

Αναστασία Τασούλα: Η 23χρονη με κυστική ίνωση που νίκησε τον θάνατο – “Μαμά, έρχομαι, ΖΩ..”

Το Μουσείο του Ρίτσου και 4 ακόμα λόγοι για ένα φθινοπωρινό τριήμερο στη Μονεμβασιά

Ναυσικά Διαμαντοπούλου

Recent Posts

Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας – Σοβαρή η κατάστασή του

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά από έμφραγμα που υπέστη, νοσηλεύεται ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο…

1 ώρα ago

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

6 ώρες ago

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

7 ώρες ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

7 ώρες ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

7 ώρες ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

9 ώρες ago