Η απόλυτη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας και soundbar!

Η LG Electronics επαναπροσδιορίζει την οπτικοακουστική εμπειρία για τους θεατές, συνδυάζοντας την απαράμιλλη οπτική ποιότητα της LG OLED B4 με την καθηλωτική ηχητική εμπειρία του LG Soundbar S70TY, ώστε να πραγματοποιήσουν ένα μαγευτικό ταξίδι οικιακής ψυχαγωγίας.

%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%af0

Η ενσωμάτωση της LG OLED B4 και του LG Soundbar S70TY είναι αρμονική, με τις δύο συσκευές να έχουν σχεδιαστεί να συνεργάζονται για να παρέχουν μια απαράμιλλη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ελέγχουν τόσο την τηλεόραση όσο και το soundbar με ένα μόνο τηλεχειριστήριο, ενώ τα χαρακτηριστικά AI διασφαλίζουν ότι τόσο οι ρυθμίσεις ήχου όσο και οι ρυθμίσεις εικόνας βελτιστοποιούνται αυτόματα για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

%ce%b7-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%88%cf%85%cf%87%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%af2

Με την επαναστατική τεχνολογία οθόνης της LG OLED B4, οι χρήστες θα απολαύσουν ζωντανά χρώματα, απόλυτο μαύρο και εκπληκτική αντίθεση, που θα ζωντανέψει τις σκηνές και θα τις προβάλλει με απαράμιλλη καθαρότητα και λεπτομέρεια.

Το κορυφαίο στον κόσμο, μοναδικά σχεδιασμένο alpha chipset της OLED θα αναβαθμίσει την εμπειρία θέασης οποιοδήποτε περιεχομένου. Ο επεξεργαστής alpha 8 AI επαναπροσδιορίζει την OLED με βελτιώσεις όπως 1,5x ταχύτερη απόδοση AI, 2,3x βελτιωμένα γραφικά, 1,8x ταχύτητα επεξεργασίας[1], που προσθέτουν με μετασχηματιστικές, αλλά και ρεαλιστικές λεπτομέρειες.

Η LG OLED B4 δημιουργεί ένα μαγικό αποτέλεσμα χωρίς όρια, με απεριόριστη αντίθεση και εικόνες που ζωντανεύουν ξεκάθαρα στα σημεία όπου οι πιο σκοτεινές σκιές και τα πιο έντονα φώτα συνδυάζονται. Έχει 100% χρωματική πιστότητα διατηρώντας τις σκιές χωρίς παραμόρφωση και ένταση χρώματος 100% που ενισχύει τις πλούσιες αποχρώσεις, προβάλλοντας τις σκηνές που λάμπουν με ρεαλιστικά χρώματα.

Στην LG OLED B4 το ΑΙ ενισχύεται περισσότερο από ποτέ τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο. Η νέα τηλεόραση διαθέτει AI Picture Pro για εκπληκτικό ρεαλισμό, AI Super Upscaling για τη σωστή ρύθμιση της ανάλυσης της εικόνας, ενώ το AI Noise Reduction και το AI Super Resolution βελτιώνουν ρεαλιστικά τις σκηνές.

Το AI Sound Pro εξασφαλίζει ότι ο ήχος εκτινάσσεται στον χώρο, ώστε να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν μια εκπληκτική καθηλωτική εμπειρία. Με το εικονικό ηχοσύστημα 9.1.2 surround ακούν κάθε λεπτομέρεια του ηχητικού τοπίου, ενώ το AI Acoustic Tuning ανιχνεύει τη διάταξη του δωματίου και το σημείο που κάθεται ο χρήστης για να δημιουργήσει έναν θόλο ήχου γύρω του, ιδανικά συντονισμένο στη μοναδική ακουστική του δωματίου.

Ο ήχος είναι εντυπωσιακός και γεμίζει τον χώρο και οι βελτιώσεις του επεξεργαστή AI δίνουν ένα Dynamic Sound Booster γεμάτο ισχύ.

Το Adaptive Sound Control εξισορροπεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος σε πραγματικό χρόνο για πλούσια ευκρίνεια για να αποδίδει ήχο που ταιριάζει με ό,τι παρακολουθεί ο χρήστης. Επιπλέον, με τη βοήθεια του Dolby Atmos®, ο χρήστης περιβάλλεται από μαγικά ηχητικά τοπία, ακούγοντας τα πάντα με απαράμιλλη διαύγεια, περίπλοκες λεπτομέρειες και χωρικό βάθος.

Αλλά η εμπειρία δεν σταματά εκεί. Η LG OLED B4 σε συνδυασμό με το LG soundbar S70TY εξασφαλίζει ότι κάθε σκηνή  θα αντηχεί με πλούτο και βάθος. Από ισχυρά μπάσα μέχρι κρυστάλλινα υψηλά, αυτό το soundbar προσφέρει μια ηχητική εμπειρία που ξεπερνά τα παραδοσιακά συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας, βάζοντας τους χρήστες στην καρδιά της δράσης όπως ποτέ άλλοτε.

Με το κεντρικό κανάλι up-firing, ο ήχος του LG soundbar S70TY μοιάζει να έρχεται από τη μέση της LG TV, προσφέροντας μια ρεαλιστική εμπειρία με τον χρήστη στο επίκεντρο. Ο χωρικός ήχος τριπλού επιπέδου προσθέτει ένα εικονικό επίπεδο για τη δημιουργία ηχητικού θόλου και εικονικού επιπέδου.

Το soundbar προσφέρει τον απόλυτο ήχο κάνοντας τον χρήστη να νιώθει ότι συμμετέχει σε πραγματικά ηχητικά τοπία Dolby Atmos® και DTS:X, από ένα ηχοσύστημα surround 400 W 3.1.1ch και ένα subwoofer, ενώ μετατρέπει τον βασικό ήχο 2 καναλιών σε ήχο πολλαπλών καναλιών για βαθύ αποτέλεσμα που γεμίζει τον χώρο.

Με την LG OLED B4 και το LG soundbar S70TY, οι χρήστες απολαμβάνουν μια καθηλωτική και αξέχαστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Η LG υλοποιεί την υπόσχεσή της προσφέροντας ένα προϊόν που συνδυάζει εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία με καταιγιστικό ήχο, δημιουργώντας μια εμπειρία που πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Διαβάστε επίσης

Κορυφώνεται ο καύσωνας με 43άρια – Πότε θα δροσίσει

Η απόλυτα καλοκαιρινή συνταγή: Ρεβίθια με μελιτζάνες

Σχετικά Άρθρα
%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%ce%b4%cf%89%ce%bc%ce%ac0
Τα καλύτερα χρώματα για σκοτεινά δωμάτια σύμφωνα με τους διακοσμητές
Φυτό του μήνα: Γνωρίστε την Καλαγχόη Καλαντίβα
Φυτό του μήνα: Γνωρίστε την Καλαγχόη Καλαντίβα
%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5-%cf%86%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b9%ce%b4%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%850
Πέντε φανταστικές ιδέες για κατασκευές με γεράνια σε γλάστρες
Διακοπές στον δικό σας λουλουδένιο παράδεισο
Διακοπές στον δικό σας λουλουδένιο παράδεισο
Ιδέες και λύσεις στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου
Ιδέες και λύσεις στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου
Ο μοναδικός μινιμαλισμός του Vincent Van Duysen χαρίζει μία ήρεμη φινέτσα στο σπίτι σου
Ο μοναδικός μινιμαλισμός του Vincent Van Duysen χαρίζει μία ήρεμη φινέτσα στο σπίτι σου

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του