Αρχική > Featured > «Σπάει ταμεία» το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα – Η αυτοβιογραφία με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία!

«Σπάει ταμεία» το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα – Η αυτοβιογραφία με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία!

Η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών κατέχει πολλούς τίτλους: πρότυπο για τις γυναίκες ανά τον κόμσο, fashion icon και πολύ σύντομα, ίσως να είμαστε σε θέση να την ονομάσουμε κάτοχο ενός πολύ σημαντικού ρεκόρ. Το βιβλίο της με τίτλο «Becoming» πρόκειται να γίνει η αυτοβιογραφία με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία!

Σύμφωνα με τον εκδότη και ιδιοκτήτη του Penguin Random House Bertelsmann, το βιβλίο έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα από τότε που κυκλοφόρησε, το Νοέμβριο του 2018. Ο διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού οίκου, Thomas Rabe, πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου, επιβεβαιώνοντας τον υψηλό αριθμό πωλήσεων και χαρακτηρίζοντας το βιβλίο ως την «αξιοσημείωτη συγγραφική επιτυχία του περασμένου έτους».

Η πορεία από το Σικάγο στον Λευκό Οίκο

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι αναμνήσεις της Μισέλ Ομπάμα για την πορεία της από το Σικάγο μέχρι τον Λευκό Οίκο ενίσχυσαν τις συνολικές πωλήσεις της Bertelsmann κατά περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια -οι υψηλότερες από το 2007. Το βιβλίο, για το οποίο η Μισέλ έλαβε προκαταβολή άνω των 60 εκατομμυρίων δολαρίων από το Penguin Random House πριν ακόμα κυκλοφορήσει, συνεχίζει να εμπνέει τους αναγνώστες μεταξύ των οποίων και ο Μπαράκ Ομπάμα!

Φέτος, ο Μπαράκ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με τα δικά του απομνημονεύματα. Και γνωρίζοντας πόσο δυναμικοί είναι και οι δυο τους, περιμένουμε άλλο ένα best seller να βγει στα ράφια των βιβλιοπωλείων!