Αρχική > TV > Σολωμού-Κωνσταντάκη- Δεληκούρα- Θεοχάρη είναι… Εγκλωβισμένες στην πρώτη online ελληνική σειρά για τον κορωνοϊό!

Σολωμού-Κωνσταντάκη- Δεληκούρα- Θεοχάρη είναι… Εγκλωβισμένες στην πρώτη online ελληνική σειρά για τον κορωνοϊό!

Ο δημιουργός των τηλεοπτικών επιτυχιών «Sinlges», «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», «Μάνα Χ Ουρανού» και «Συμμαθητές», Γιώργος Φειδάς κάνει μία ευχαριστή ανατροπή και παρουσιάζει μία ολοκαίνουργια κωμική σειρά τις «Εγκλωβισμένες», μία σειρά που γράφεται, γυρίζεται και μοντάρεται με όλους συντελεστές να δουλεύουν ο καθένας στο σπίτι του!

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μαρία Σολωμού, Μαρία Κωνσταντάκη, Σύλβια Δεληκούρα και Κατερίνα Θεοχάρη.

Πρόκειται για τις «Εγκλωβισμένες», με ηρωίδες τέσσερις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους φίλες, την Κέλλυ, την Ασημίνα, την Ζωή και την Γωγώ.

Η υπόθεση της σειράς είναι ένα ημερολόγιο της καραντίνας μέρα προς μέρα μέσα από τις βιντεοκλήσεις τεσσάρων διαφορετικών γυναικών που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό και βιώνουν με διαφορετικό τρόπο η καθεμία τη νέα συνθήκη.

Η ιστορία τους ξεκινά μία ημέρα πριν ανακοινωθεί το #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζει με την τετράδα κλεισμένη στα σπίτια τους, να επικοινωνούν μεταξύ τους με βιντεοκλήσεις φτιάχνοντας έτσι ένα άτυπο «ημερολόγιο καραντίνας

Τα επεισόδια των «Εγκλωβισμένων» θα ανεβαίνουν τρεις φορές την εβδομάδα στο Instagram και στο YouTube.