Αρχική > Featured > Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ίτον έρχονται στο φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά την ομολογία του 27χρονου δράστη. Όπως όλα δείχνουν, η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης προτού βρει βίαιο θάνατο.

Οι επίσημες ανακοινώσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις αστυνομικές αρχές να εξηγούν το πώς έφτασαν στα ίχνη του κατ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης, κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του

Ο 27χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της βιολόγου, γνώριζε «σαν την παλάμη του χεριού του» την ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας Suzanne Eaton. Το γεγονός ότι ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε την ύπαρξη του γερμανικού καταφυγίου κοντά στο Μάλεμε, ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Suzanne Eaton.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας ήταν μαρτυρικές, αφού όπως ανέφερε ο 27χρονος αγρότης, πατέρας δύο παιδιών από το Μάλεμε, την χτύπησε με το αυτοκίνητο 2-3 φορές στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την «εξουδετερώσει». Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας: