Αρχική > Τι Νέα; > Σοκαριστική εικόνα: Νεκροί από κορωνοϊό σε σάκους εκτός ψυκτικών θαλάμων στον Βόλο

Σοκαριστική εικόνα: Νεκροί από κορωνοϊό σε σάκους εκτός ψυκτικών θαλάμων στον Βόλο

Εικόνες που σοκάρουν και θυμίζουν περίοδο πολέμου έρχονται από το νοσοκομείο Βόλου. Εκεί σοροί νεκρών συμπολιτών μας από κορωνοϊο είναι εκτός ψυγείου και έχουν στοιβαχτεί επάνω σε φορεία μέσα σε σάκους.

Η σοκαριστική εικόνα που δημοσιεύει το Mega και σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι τραβηγμένη από την Πέμπτη, είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στο νοσοκομείο λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Όπως γίνεται σαφές από την φρικιαστική εικόνα, οι ψυκτικοί θάλαμοι του νοσοκομείου είναι γεμάτοι. Έτσι το υγειονομικό προσωπικό αναγκάζεται να τοποθετεί τις σωρούς όπου βρει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση να πτώματα στοιβάχτηκαν σε φορεία.

Η διοίκηση της υγειονομικής δομής βρίσκεται σε επικοινωνία με τις δημοτικές αρχές για να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα ώστε να μην επαναληφθούν αυτές οι τριτοκοσμικές σκηνές.

Σε όλη την Θεσσαλία σήμερα υπάρχουν μόνο 2 κενές κλίνες ΜΕΘ και αυτό δείχνει το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει και εκεί. Μόνο χθες σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ καταγράφηκαν 107 κρούσματα κορωνοϊού.