Αρχική > Celebrities > Σοκάρει και προκαλεί η Πάρις Τζάκσον – Υποδύεται τον Χριστό ως «λεσβία»

Σοκάρει και προκαλεί η Πάρις Τζάκσον – Υποδύεται τον Χριστό ως «λεσβία»

Σάλο έχει προκαλέσει η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, με την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί υποδυόμενη τον Χριστό. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που τη χαρακτηρίζουν ως «χριστιανοφοβικό σκουπίδι»  και ήδη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 260.000 διαδικτυακές υπογραφές προκειμένου να μην κυκλοφορήσει.

Η ταινία Habit στην οποία εκτός από την Πάρις Τζάκσον πρωταγωνιστούν η Μπέλα Θορν και ο μουσικός Γκάβιν Ρόντσντεϊλ ανακοινώθηκε τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με το σενάριο η Θορν υποδύεται «ένα κορίτσι που του αρέσουν τα πάρτι και έχει φετίχ τον Ιησού και το οποίο αφού μπλέκει σε μια βίαιη συναλλαγή ναρκωτικών ψάχνει διέξοδο υποδυόμενη την καλογρια». Από την πλευρά της η Τζάκσον υποδύεται μια «θρησκευτική φιγούρα» και φοράει «σκουλαρίκι στη μύτη και έναν παραδοσιακό μανδύα».

Στο κείμενο της καμπάνιας επισημαίνεται ότι η Πάρις Τζάκσον θα υποδυθεί τον Χριστό ως «λεσβία» μολονότι, όπως επισημαίνει ο Guardian, δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά στις πληροφορίες σχετικά με την ταινία. Αυτή είναι η δεύτερη παρόμοια καμπάνια για την ταινία με την προηγούμενη να έχει ξεκινήσει από μια οργάνωση με τίτλο One Million Moms η οποία υποστήριζε ότι ήταν «ιερόσυλη» καθώς «γελοιοποιούσε τους πιστούς».