Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τον θάνατο του συζύγου της Σελίν Ντιόν και από τότε η διάσημη ερμηνεύτρια θα λέγαμε ότι έχει αλλάξει ολοκληρωτικά την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής της. Ξεκίνησε να ακολουθεί πιο πιστά τους κανόνες της μόδας, ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι έχασε πάρα πολλά κιλά.

Η 50χρονη σταρ του Χόλιγουντ μιλώντας στην εφημερίδα Sun, ανέφερε ότι το νέο στυλ και το αδύνατο κορμί της, έχουν δεχθεί πολύ έντονη κριτική: «Αν αρέσει σε μένα, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό. Μην ενοχλείτε. Μην τραβάτε φωτογραφίες. Αν σας αρέσει, ας είναι. Αν δεν σας αρέσει, αφήστε με ήσυχη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την σχέση της με τη μόδα

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στην εντυπωσιακή αλλαγή στο στυλ της: «Πάντα με ενδιέφερε η μόδα, αλλά ο τρόπος που την χρησιμοποιούσαμε στη δουλειά παλαιότερα, ήταν πιθανότατα πιο συντηρητικός. Τώρα έχω την ευκαιρία να φοράω ρούχα υψηλής ραπτικής και όλα τα πράγματα που με κάνουν να νιώθω όμορφη, δυνατή, ατρόμητη, θηλυκή, ελκυστική, ακόμη κι αν είναι μόνο για μένα. Δεν μπορείς να ευχαριστείς πάντα τους πάντες».


Για την σχέση της με τον Ισπανό χορευτή

Η Σελίν Ντιόν δεν άφησε ασχολίαστες τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον 34χρονο Ισπανό χορευτή Πέπε Μουνόζ, που είναι διαρκώς στο πλευρό της: «Ναι, υπάρχει ένας άνδρας στη ζωή μου, αλλά δεν είναι ο άνδρας της ζωής μου. Είμαστε φίλοι, αλλά ας μην τα μπερδεύουμε όλα. Δεν με πειράζουν τα δημοσιεύματα, γιατί είναι όμορφος και είναι ο καλύτερός μου φίλος. Όταν λέω ότι είμαι ελεύθερη, παρακαλώ αφήστε με ήσυχη. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Φυσικά αγκαλιαζόμαστε και κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου και βγαίνουμε έξω. Αυτό είναι κάτι που βλέπει ο κόσμος. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως μου δίνει το χέρι του για να βγούμε, είναι στο πλευρό μου».

από Μαρία Ιωαννάτου