Μετά τον αναβρασμό που επικρατεί στο παλάτι λόγω της Μέγκαν Μαρκλ και της ατίθασης συμπεριφοράς της, αυτή τη φορά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι εκείνος που προκάλεσε αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια. Ο λόγος είναι τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν εδώ και λίγες ώρες, σύμφωνα με τα οποία ο πρίγκιπας φέρεται να απάτησε την Κέιτ Μίντλετον!

Το ζευγάρι έξω από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Λούις

Σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, η απιστία έγινε πέρυσι τέτοια εποχή, όταν η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις. Στο παλάτι όπως είναι λογικό έχει προκληθεί αναστάτωση, καθώς ξύπνησαν μνήμες από την εποχή της Νταϊάνα, όταν όλα τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνταν με την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα. Οι δικηγόροι του παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά και θα κινηθούν νομικά σε βάρος του περιοδικού.

Η πέτρα του σκανδάλου

Η πέτρα του σκανδάλου φέρεται να είναι η 35χρονη μαρκησία και πρώην μοντέλο Ρόουζ Χάνμπερι, φίλη της Κέιτ Μίντλετον και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Νόρφολκ. Μάλιστα, η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται να το είχε καταλάβει από καιρό, καθώς είχε ζητήσει από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κόψουν τις όποιες σχέσεις με την πρώην φίλη της και τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της.


Η Ρόουζ Χάνμπερι προσπαθούσε πάντα να κερδίσει την προσοχή των γύρω της. Ως πρώην μοντέλο με αδιαμφισβήτητη ομορφιά και άψογη αριστοκρατική γενεαλογία, δεν υπήρχε άνδρας που δεν την ήθελε για σύζυγο, συμπεριλαμβανομένου, όπως είχε κυκλοφορήσει κάποτε η φήμη, του νεαρού τότε πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ωστόσο, αυτή την τιμή είχε τελικά ο 7ος μαρκήσιος του Χολμοντελέι, Ντέιβιντ Ροκσάβατζ, ένας ευκατάστατος άνδρας που προκάλεσε έκπληξη στην καλή κοινωνία του Λονδίνου, όταν παντρεύτηκε την Ρόουζ μόλις δύο ημέρες αφότου ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους κι ενώ εκείνη ήταν έγκυος σε δίδυμα.

από Μαρία Ιωαννάτου