Αρχική > Celebrities > Σοκ: Η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε ότι βιάστηκε από Έλληνα ιδιοκτήτη κλαμπ

Σοκ: Η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε ότι βιάστηκε από Έλληνα ιδιοκτήτη κλαμπ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ για τα τραγικά γεγονότα που έχουν σημαδέψει τη μέχρι τώρα ζωή της, τα οποία έχει συγκεντρώσει στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Inside Out».

Την τρυφερή εφηβική ψυχή της σημάδεψε το περιστατικό του βιασμού της από έναν άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πλήρωσε 400 δολάρια στη διαταραγμένη μητέρα της για να συνευρεθούν ερωτικά.

Η αποκάλυψη που συγκλόνισε

Η Ντέμι Μουρ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, αποκάλυψε το όνομα του άνδρα που τη βίασε και κατόπιν της είπε ότι η μητέρα της την είχε πουλήσει για 400 δολάρια. Πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτη του δημοφιλούς κλαμπ «La Cage Aux Folles» στο Λος Άντζελες, Βασίλη Δουμά, ο οποίος ήταν φίλος της οικογένειας και έφυγε από τη ζωή το 1997, σε ηλικία 68 ετών.

Ο «Val», όπως τον αποκαλούσαν, γνώρισε τη Ντέμι και τη μητέρα της σε ένα άλλο εστιατόριο που διατηρούσε και μετά την περίμενε στο σχολείο της. Όπως αναφέρει η «The Sun», ένα βράδυ την περίμενε στο διαμέρισμά της, όπου και τη βίασε. Σε ερώτηση αν πίστεψε τότε ότι η μητέρα της ευθυνόταν, η Μουρ απάντησε ότι δεν την «πούλησε», αλλά οι πράξεις της την άφησαν ανυπεράσπιστη και τελικά έζησε αυτόν τον εφιάλτη.

Στη «Sun» μίλησε ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου, Τζορτζ Γερμανίδης, ο οποίος είπε ότι «ο Βασίλης ήταν συνέταιρός μου από το 1974. Είχε πολλά χρήματα», αλλά συμπλήρωσε ότι δεν γνώριζε τίποτε για τη Μουρ. Η «Sun» ζήτησε σχόλιο από τις κόρες του Βασίλη Δούμα, οι οποίες δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση.