Αρχική > Featured > Σκέφτεστε την επιμήκυνση βλεφαρίδων; Μια γυναίκα που έπαθε μόλυνση σας λέει να το ξανασκεφτείτε!

Σκέφτεστε την επιμήκυνση βλεφαρίδων; Μια γυναίκα που έπαθε μόλυνση σας λέει να το ξανασκεφτείτε!

Οι μακριές βλεφαρίδες αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της εποχής, αλλά εάν σκέφτεστε να καταφύγετε στη λύση των εξτένσιον πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρακάτω ιστορία. Αυτές οι θεραπείες επιμήκυνσης βλεφαρίδων μπορούν να έχουν άσχημα αποτελέσματα αν δεν εφαρμοστούν από έναν επαγγελματία.

Μια γυναίκα προειδοποιεί τις υπόλοιπες ανά τον κόσμο για τους κινδύνους που ενέχει η εφαρμογή εξτένσιον βλεφαρίδων. Η 20χρονη Isabelle Kun επισκέφθηκε ένα σαλόνι ομορφιάς για επιμήκυνση βλεφαρίδων, μια διαδικασία που συνήθιζε κάθε 2-3 εβδομάδες τον τελευταίο χρόνο. Όμως, η τελευταία της εμπειρία μπορεί να σας κάνει να το ξανασκεφτείτε πριν κλείσετε ραντεβού στην αισθητικό σας.

Το επόμενο πρωί μετά τη θεραπεία, η Isabelle ξύπνησε με πρησμένα μάτια και αμέσως επισκέφτηκε τον οφθαλμίατρο, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για αλλεργία από την κόλλα που χρησιμοποιήθηκε. Πρήστηκαν μέχρι και οι αμυγδαλές της, ενώ με δυσκολία μπορούσε να καταπιεί και να αναπνεύσει. Αυτές οι κόλλες μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία στα μάτια, επειδή σύμφωνα με τους ειδικούς οι περισσότερες περιέχουν φορμαλδεΰδη. Επιπλέον, παθογόνα μικρόβια μπορούν να «παγιδευτούν» σε αυτές προκαλώντας βακτηριακές, ιογενείς ή μυκητιασικές μολύνσεις.

Η 20χρονη κοπέλα δημοσίευσε τις παραπάνω φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ως προειδοποίηση προς όλες τις γυναίκες που θέλουν να βάλουν βλεφαρίδες, ότι πρέπει πρώτα να υποβληθούν σε αλλεργικό τεστ που χρησιμοποιείται για να προσδιοριστεί αν μια συγκεκριμένη ουσία προκαλεί αλλεργική φλεγμονή στον ασθενή. Κάτι που εκείνη δεν έκανε και γι’ αυτό έπαθε μόλυνση.