Αρχική > Featured > Σκέφτεσαι να αλλάξεις τα μαλλιά σου; Δες τα 5 κορυφαία κουρέματα του χειμώνα

Σκέφτεσαι να αλλάξεις τα μαλλιά σου; Δες τα 5 κορυφαία κουρέματα του χειμώνα

Αν σκέφτεσαι να τολμήσεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου καθώς το τέλος του χρόνου πλησιάζει, υπάρχουν πολλές τάσεις που θα πρέπει να εξετάσεις προτού επισκεφθείς τον κομμωτή σου.

Φέτος τον χειμώνα οι τάσεις στα μαλλιά είναι άκρως εντυπωσιακές και δεν γίνεται να μην τις ακολουθήσεις. Πέρα από τα αξεσουάρ και το χρώμα που θα επιλέξεις, το σωστό κούρεμα είναι εκείνο που θα αναδείξει όλο το πρόσωπό σου. Γι’ αυτό μη χάνεις άλλο χρόνο! Δες παρακάτω τις τάσεις της σεζόν και κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο!

Είναι εύκολο, παιχνιδιάρικο και τολμηρό! Νομίζω ότι οι περισσότερες θα το κάνετε μόνο και μόνο επειδή φαίνεται τόσο τέλειο στη Σαρλίζ Θερόν!

Είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνεις εντύπωση με τα μαλλιά σου ακόμα και όταν φοράς καπέλο!

Οι ασυμμετρίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσαρμόσεις το κούρεμα σου και να του δώσεις περισσότερη προσωπικότητα.

Όταν φοράς σκουφιά και κασκόλ, το κέντρο της προσοχής στρέφεται αυτόματα στις άκρες των μαλλιών σου, επομένως θέλεις να φαίνονται καθαρές και υγιείς. Πώς θα το πετύχεις; Δοκίμασε να τα κόψεις σε ένα μήκος και δεν θα χάσεις!

Αυτό το κούρεμα είναι τόσο hot ακόμη και τον χειμώνα! Επιπλέον, σου επιτρέπει να πειραματιστείς με διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά και στα χείλη.