Αρχική > Ομορφιά > Σγουρά ή μακριά μαλλιά; Αυτά τα νέα προϊόντα θα καλύψουν κάθε ανάγκη σου

Σγουρά ή μακριά μαλλιά; Αυτά τα νέα προϊόντα θα καλύψουν κάθε ανάγκη σου

Ανταποκρινόμενοι στην επιτυχία της σειράς περιποίησης & styling Mad About Curls & Waves, καθώς και στην αυξανόμενη ζήτηση για περισσότερες επιλογές σε προϊόντα που αναδεικνύουν τις υφές και αγκαλιάζουν τη διαφορετικότητα, οι επαγγελματίες της Schwarzkopf Professional δημιούργησαν δύο νέες συλλογές προϊόντων για τη σειρά Mad About:

Mad About Curls Superfood, για φυσικά πολύ σγουρά μαλλιά

Mad About Lengths, για μακριά μαλλιά

Οι σύγχρονες γυναίκες θέλουν να αγκαλιάσουν τη μοναδική τους προσωπικότητα και τη φυσική τους ομορφιά. Η Schwarzkopf Professional αντιλαμβάνεται πως σίγουρα δεν πρόκειται για μια απλή τάση όταν αναφερόμαστε σε υφές ή μακριά μαλλιά, είναι περισσότερο ένας τρόπος ζωής!

Mad About Curls, Waves and Lengths

Οι κομμωτές, όπως και οι τελικοί καταναλωτές, ενθαρρύνονται να γίνουν “Mad About” για τα φυσικά τους μαλλιά και να γιορτάσουν την μοναδικότητά τους. Πλέον υπάρχει ένα ολιστικό τελετουργικό περιποίησης και styling “Mad About” το οποίο ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών: κυματιστά, μπούκλες, σγουρά ή μακριά μαλλιά.

Tο Σύμπλεγμα Αquarine είναι αυτό που ξεχωρίζει τη σειρά “Mad About” από άλλα είδη περιποίησης και styling – “Mad About”, ένας συνδυασμός συστατικών για τα συγκεκριμένα προϊόντα, που ενυδατώνουν και ενδυναμώνουν εντατικά τα μαλλιά, παρέχοντας παράλληλα μια περιποιητική ασπίδα για άψογο σχήμα και προστασία από τη φθορά και τη θερμότητα.

Νέα Mad About Curls Superfood

Γνωρίζοντας πως οι μπούκλες τύπου 4 (υφές 4Α, 4Β, 4C), γνωστές και ως δαχτυλίδια, χρειάζονται ειδική φροντίδα για να τιθασεύσουν γρήγορα, να ενυδατωθούν και να βελτιώσουν το σχήμα τους, η Schwarzkopf Professional δημιούργησε δύο προϊόντα Mad About Curls Superfood: μια μάσκα και μια Leave-In θεραπεία εμπλουτισμένη με ένα μείγμα ελαίων Superfood (Καρύδα, Αβοκάντο, Καστορέλαιο και Έλαια σπόρων σταφυλιού).

Το εξειδικευμένο μείγμα με έλαια Superfood σε συνδυασμό με το υπάρχον Σύμπλεγμα Αquarine:

• Θρέφουν σε βάθος και ενυδατώνουν τις εξαιρετικά ξηρές μπούκλες

• Τιθασεύουν το φριζάρισμα και βελτιώνουν την ελαστικότητα στις σφιχτές υφές

• Ενδυναμώνουν τη δομή της τρίχας

• Μειώνουν το σπάσιμο της τρίχας και σφραγίζουν το περιτρίχιο

• Βελτιώνουν το σχήμα και προσθέτουν λάμψη

Παρόλο που τα πολύ σγουρά μαλλιά φαίνονται πυκνά και δυνατά, είναι στην πραγματικότητα ο πιο εύθραυστος και ξηρός τύπος μαλλιών, με τις λιγότερες στρώσεις στο περιτρίχιο, γι’ αυτό και χρειάζονται ειδική προσοχή και φροντίδα.

Η συλλογή Mad About Curls Superfood

 • Η Mad About Curls Superfood μάσκα θεραπείας

Μια εντατική θεραπεία περιποίησης που θρέφει τα πολύ σγουρά μαλλιά. Σχεδιασμένο με Σύμπλεγμα Aquarine και ένα μείγμα ελαίων superfoods, αναδομεί σε βάθος, λειαίνει και βελτιώνει την αίσθηση ενυδάτωσης στα ξηρά μαλλιά (650ml)

 • Mad About Curls Superfood Leave-In μάσκα θεραπείας

Μια πλούσια leave-in θεραπεία που εξισορροπεί το επίπεδο ενυδάτωσης και διατηρεί το σχήμα στα πολύ σγουρά μαλλιά. Η φόρμουλα με Σύμπλεγμα Aquarine, ενισχυμένη με ένα μείγμα ελαίων Superfood, ενυδατώνει και ενδυναμώνει τις αδύναμες υφές (200ml)

Νέα Mad About Lengths

Πολλές πελάτισσες με μακριά μαλλιά συχνά αποφεύγουν την καθιερωμένη επίσκεψη στο κομμωτήριο από το φόβο μήπως χάσουν το μήκος των μαλλιών τους κατά τη διάρκεια του κουρέματος. Ωστόσο, το κλειδί για όμορφα, με υγιή όψη μαλλιά, είναι στην πραγματικότητα τα τακτικά κουρέματα (που βοηθούν στην ανάπτυξη), σε συνδυασμό με μια εξατομικευμένη περιποίηση, απ’ τη ρίζα έως τις άκρες, και τη χρήση προστατευτικών προϊόντων styling.

H Schwarzkopf Professional προσπαθεί να προωθήσει την αυτοπεποίθηση για τα μακριά μαλλιά τόσο στους κομμωτές όσο και στις πελάτισσές τους – γι’ αυτό και η νέα συλλογή Mad About Lengths περιλαμβάνει τέσσερα νέα προϊόντα, ένα Cleanser, ένα Serum, μια Θεραπεία και ένα Split Ends Fix σπρέι που:

• Ενυδατώνουν ελαφρώς τα ξηρά μήκη και τις άκρες

• Μειώνουν το σπάσιμο της τρίχας και ενδυναμώνουν τα μακριά μαλλιά

• Το Cleanser και το Serum ενεργοποιούν τους ταλαιπωρημένους θύλακες της τρίχας

• Ομορφαίνουν τα μακριά μαλλιά επαναφέροντας τη λάμψη και την υγιή όψη

• Επανορθώνουν τις σπασμένες άκρες

Οι νέες φόρμουλες, με Σύμπλεγμα Αquarine και Βιοτίνη (με το Cleanser και το Serum) ενεργοποιούν εκ νέου τους ταλαιπωρημένους θύλακες της τρίχας, ενώ η Τεχνολογία Length Maximizing συμβάλλει στη μείωση του σπασίματος της τρίχας των μαλλιών και στην άμεση επανόρθωση των σπασμένων άκρων. Αυτό το ολιστικό τελετουργικό περιποίησης & styling ενθαρρύνουν την υγεία των μακριών μαλλιών, για απαλά και ελαστικά μήκη που δεν θα απαιτούν «πολύ κόψιμο» σε κάθε επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Νέα Συλλογή Mad About Lengths

 • Mad About Lengths Root to Tip Cleanser

  Σαμπουάν χωρίς sulfates σχεδιασμένο για τις ανάγκες των μακριών μαλλιών. Η ανάλαφρη φόρμουλα περιποίησης με Σύμπλεγμα Aquarine και Βιοτίνη βελτιώνει την αίσθηση ενυδάτωσης των μαλλιών, ενδυναμώνει τα ξηρά μήκη και τις άκρες και ενεργοποιεί τους θύλακες της τρίχας (1000 ml, 300 ml)

 • Mad About Lengths Root Boosting Serum

  Αυτό το Serum θέτει τη βάση και ενδυναμώνει τη ρίζα. Σχεδιασμένο με Σύμπλεγμα Aquarine και Βιοτίνη, ενεργοποιεί τους θύλακες της τρίχας και εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας του τριχωτού (40ml)

 • Mad About Lengths Length Embracing Treatment

  Εντατική θεραπεία περιποίησης με Σύμπλεγμα Aquarine και Τεχνολογία Lenghts Maximising που θρέφει σε βάθος τα ξηρά μήκη και τις άκρες, χαρίζοντας ελαστικότητα στα μαλλιά και μειώνοντας το σπάσιμο της τρίχας έως και 95% προσφέροντας πανέμορφα μακριά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά (500 ml, 300 ml)

 • Mad About Lengths Split Ends Fix

  Leave-in Spray δύο φάσεων με Σύμπλεγμα Aquarine και Τεχνολογία Length Maximising που επανορθώνει άμεσα τις σπασμένες άκρες. Θρέφει τα ξηρά μήκη, εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας της τρίχας και χαρίζει λάμψη για πανέμορφα μακριά και ελαστικά μαλλιά (200 ml)