Αρχική > Cinema > Σερβετάλης, Καραμπέτη, Στάνκογλου και ο Μίκι Ρουρκ στην ταινία για τον Άγιο Νεκτάριο!

Σερβετάλης, Καραμπέτη, Στάνκογλου και ο Μίκι Ρουρκ στην ταινία για τον Άγιο Νεκτάριο!

Μια μεγάλη παραγωγή αφιερωμένη στη ζωή του Αγίου Νεκταρίου ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη.

Οπως αναφέρει το saronicmagazine, η ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» (Man Of God) αποτελεί έμπνευση της Σέρβας Γιελένα Πόποβιτς και θα κάνει επίσημη πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2020. Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος από τους εχθρούς του, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού.

Ο βίος του Αγίου Νεκταρίου, του Αγίου εκατοντάδων πιστών που φτάνουν στην Αίγινα να προσκυνήσουν τη χάρη του, συγκίνησε την Σέρβα παραγωγό ταινιών και ηθοποιών, η οποία δεν είχε σκεφτεί να κάνει μια ταινία αφιερωμένη σε έναν Αγιο, μέχρι που πριν από 8 χρόνια διάβασε για τη ζωή του. Το 2013 και το 2014 επισκέφθηκε την Αίγινα και ένα χρόνο μετά μοιράστηκε με τον Ηγούμενο ενός μοναστηριού στην Αριζόνα τη σκέψη της να κάνει μια ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Η σκέψη αυτή ωρίμασε και σε λίγους μήνες αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες με διανομή –μάλλον- της Sony Ρωσίας.

Ένα καστ αστέρων

Τα γυρίσματα που ήταν να αρχίσουν τον Απρίλιο αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πρόκειται να αρχίσουν μέσα στον Ιούνιο στην Ελλάδα, ενώ η παραγωγή περιμένει και τον Αμερικανό σταρ Μίκι Ρουρκ, όταν το επιτρέψουν οι ταξιδιωτικές οδηγίες.

Σύμφωνα με το saronicmagazine, τον Αγιο Νεκτάριο θα υποδυθεί ο Αρης Σερβετάλης, ενώ παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί Μίκυ Ρούρκ, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Αρης Σερβετάλης, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Αλεξάντερ Πετρόφ και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

Τη μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, διάσημος μέσα από την συνεργασία του με τον Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους από τη Feelgood έχει οριστεί για τον Νοέμβριο στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου