Αρχική > Celebrities > Σε πελάγη ευτυχίας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Σε πελάγη ευτυχίας η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου γέννησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου την κορούλα της. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, 3,5 κιλών, όπως αποκάλυψε η ίδια στην πρωινή εκπομπή Φωλιά των Κουκου στο Star.

«Το είχαμε προγραμματίσει γιατί το μωρό μας είχε φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο βάρος και έπρεπε να απελευθερωθεί. Είναι μία καλή μπέμπα και μεγάλη. Με λυπήθηκε ο Θεός και μου έστειλε ένα πολύ ήσυχο παιδί. Είμαστε πανευτυχείς», είπε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη!

Και φυσικά, η Πηνελόπη πιστεύει ότι μοιάζει σε εκείνη το μωράκι, αλλά το τεκμηριώνει.

«Το μωρό αυτό μοιάζει σε εμένα και όχι στο Φώτη… Είναι ένα παιδί ζουμπουρλούδικο… », ανέφερε η ηθοποιός ενώ αποκάλυψε πως μόλις γέννησε ζήτησε να της δώσουν το μωρό για να θηλάσει. Φυσικά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει δηλώσει πολλές φορές πως ο θηλασμός είναι το πιο όμορφο πράγμα και το γυναικείο στήθος δεν θα έπρεπε να είναι ταμπού.

Να σημειώσουμε πως η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει πως θα ήθελε πολύ να κάνει και τρίτο παιδί…

Θα ήθελα να κάνω και τρίτο παιδί αλλά δεν προλαβαίνω, είμαι 41. Η επιλογή του ονόματος για ένα παιδί είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση. Τιμής ένεκεν έχω δώσει το όνομα της μαμάς μου στη Λυδία και τώρα θα δώσω και το όνομα του μπαμπά μου, τον λένε Αντρέα. Δεν θα τη φωνάζω Ηλέκτρα – Αντριάννα όμως αλλά Ηλέκτρα μόνο. Οι γονείς μου δεν συμφωνούν που δεν βάπτισα το παιδί μου. Έχω μια φιλοσοφία γι’αυτό το πράγμα, δεν είπα δεν θα κάνω και τέλος. Είπα ότι αυτή τη στιγμή δεν θα γίνει και θα συμβεί αν υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις που εγώ και ο Φώτης έχουμε στο μυαλό μας.”