Αρχική > Featured > Σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες μπορείς να κοιμηθείς πάνω στον ωκεανό (εικόνες)

Σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες μπορείς να κοιμηθείς πάνω στον ωκεανό (εικόνες)

Φανταστείτε να σας παίρνει ο ύπνος με τον ήχο από τα κύματα του ωκεανού και το ελαφρό αεράκι στα αυτιά σας. Το πιο διασκεδαστικό σε αυτό είναι ότι το νερό βρίσκεται ακριβώς από κάτω σας, καθώς ξαπλώνετε σε ένα ειδικά σχεδιασμένο δίχτυ που θα σας χαρίσει τον πιο ανάλαφρο και ξεκούραστο ύπνο που κάνατε ποτέ!

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σαν ένα μακρινό όνειρο, αλλά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μόλις με 400 δολάρια τη νύχτα!

Δημοφιλής προορισμός στο Instagram

Αν τελευταία παρατηρείτε παρόμοιες φωτογραφίες να εμφανίζονται στα προφίλ που ακολουθείτε στα social media, το ξενοδοχείο Grand Park Kodhipparu στις Μαλδίβες είναι ο λόγος!

Οι influencers προτιμούν ιδιαίτερα αυτή την τοποθεσία, καθώς είναι ιδανική για μερικές πραγματικά καταπληκτικές λήψεις για το Instagram.

Κάθε βίλα διαθετεί ιδιωτικό κρεβάτι με δίχτυ!

Το θέρετρο διαθέτει 120 βίλες, καθεμία από τις οποίες είναι εξοπλισμένη με ιδιωτική πισίνα και κρεβάτι με δίχτυ, όπως μπορείτε να δείτε στις παραπάνω φωτογραφίες. Απέχει μόλις 20 λεπτά με βάρκα από την πρωτεύουσα και οργανώνει πολλές ημερήσιες εκδρομές. Μήπως να το σκεφτείτε για το επόμενο ταξίδι σας;