Αρχική > Celebrities > Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του μέσα από το μαιευτήριο

Σάββας Πούμπουρας: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του μέσα από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σάββας Πούμπουρας, καθώς πριν από δύο ημέρες υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Η σύντροφος του γνωστού παρουσιαστή, Αρετή Θεοχαρίδη, γέννησε το μεσημέρι της Πέμπτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μία ημέρα μετά, ο πανευτυχής μπαμπάς, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους και ανέβασε μια φωτογραφία της μικρής μέσα από το μαιευτήριο.

«Είναι εδώ. 39 χρόνια ζωντανός, μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ, τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στη ζωή ενός ανθρώπου. Καλωσήρθες κορίτσι μου. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα: Οι εναλλαγές – Θα τα ζήσουμε όλα παρέα. Σε ευχαριστώ μαμά Αρετή Θεοχαρίδη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

“She’s here..🤱🏻“ ______________________________________________ 39 χρόνια ζωντανός.., μέσα από εμπειρίες, χαρές, δυσκολίες, στιγμές, δίψα να προσφέρω χαμόγελο και να δημιουργώ.., ..τώρα κατάλαβα ποιο είναι το πιο μεγαλειώδες δημιούργημα στην ζωή ενός ανθρώπου.. . Καλωσήρθες κορίτσι μου🤱🏻. Έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου.. Η ζωή είναι γλυκόπικρη και αυτό είναι το νόημα..: Οι εναλλαγές ✨🙏🏽 – Θα τα ζήσουμε όλα παρέα 😘 ______________________________________________ Thank u mama @aretitheocharidi ❤️

A post shared by "Don't imitate.. Innovate." (@savas_poumpouras) on