Αρχική > Celebrities > Σαρλίζ Θίρον: Μαθαίνει πως είναι υποψήφια στα βραβεία SAG και από τη χαρά της αφήνει εκατομμύρια θαυμαστές… άφωνους

Σαρλίζ Θίρον: Μαθαίνει πως είναι υποψήφια στα βραβεία SAG και από τη χαρά της αφήνει εκατομμύρια θαυμαστές… άφωνους

Παρακολουθεί με αγωνία την αναγγελία των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία SAG. Χαλαρή, άνετη, στην κρεβατοκάμαρά της, περιστοιχισμένη από φίλους και τον αγαπημένο της σκύλο. Και, ω, ναι… είναι υποψήφια για τον ρόλο της στην ταινία «Bombshell»… Ε, δεν αξίζει ένας τρελός πανηγυρισμός γι’ αυτό;

Πάνω στους τρελούς πανηγυρισμούς όμως, συνέβη και το… αποκαλυπτικό ατύχημα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Σαρλίζ Θίρον, άφησε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό όταν κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που μαθαίνει πως είναι υποψήφια στα Βραβεία SAG.

Η 44χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram το βίντεο που την δείχνει να κάθεται στο κρεβάτι, φορώντας μόνο μια γκρι ρόμπα.

Δευτερόλεπτα αργότερα, βέβαια, ακούγεται να φωνάζει πως δεν φορά εσώρουχα (!) προκαλώντας εγκεφαλικά! Μόνο που φροντίζει να κόψει το κομμάτι αυτό από το βίντεο κι έτσι, ενώ τη βλέπουμε να χοροπηδά και να φωνάζει από χαρά, ξαφνικά το βίντεο διακόπτεται συνεχίζεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα, με την Σαρλίζ Θίρον να κλείνει την ρόμπα της γελώντας με το γεγονός πως αποκαλύφθηκε το στήθος της.