Αρχική > Celebrities > Σάλος στο παλάτι: Φουντώνουν οι φήμες για την «άγνωστη» κόρη του Καρόλου και της Νταϊάνα

Σάλος στο παλάτι: Φουντώνουν οι φήμες για την «άγνωστη» κόρη του Καρόλου και της Νταϊάνα

Σάλος έχει ξεσπάσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, ύστερα από την είδηση που έσκασε σαν βόμβα, ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα έχουν μια κόρη που γεννήθηκε πριν από 38 χρόνια. Η ιστορία που φέρνει στο φως γνωστή αμερικανική φυλλάδα μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κάρολος παντρεύτηκε την 19χρονη Νταϊάνα και ξεκίνησαν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν μωρό. Τότε η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε διάφορες γυναικολογικές εξετάσεις. Ο γιατρός που την παρακολουθούσε, λέγεται ότι κράτησε το ωάριό της και σπερματοζωάρια από εξετάσεις του πρίγκιπα Καρόλου, έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση και «φύτεψε» το έμβρυο στη μήτρα της γυναίκας του!

Δείτε το δημοσίευμα

Έτσι, τον Οκτώβριο του 1981 γεννήθηκε η Σάρα, κόρη στην πραγματικότητα του βασιλικού ζεύγους, η οποία μεγάλωσε στην Αμερική με τους θετούς γονείς της! Ασύλληπτο; Και μπορεί η βασιλική οικογένεια να μην επιβεβαίωσε ποτέ το γεγονός, αλλά οι φήμες λένε ότι όλα αυτά τα χρόνια στήριζε οικονομικά τη Σάρα. Φωτογραφίες της έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό Glοbe και η αλήθεια είναι ότι η ομοιότητα της κοπέλας με τη Νταϊάνα είναι εμφανής!

Οι φήμες για δολοφονία της Σάρα

Δυστυχώς η ιστορία δεν έχει αίσιο τέλος, αφού υπάρχουν κι άλλες φήμες σύμφωνα με τις οποίες η κοπέλα σκοτώθηκε στην Κρήτη κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Λίγες ημέρες αργότερα είχε προγραμματίσει να επισκεφθεί το Μπάκιγχαμ για να γνωρίσει την βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά. Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εκεί… Την εντολή για την δολοφονία της Σάρα στις μυστικές υπηρεσίες λέγεται ότι έδωσε ο ίδιος ο Κάρολος, ώστε η ιστορία της να μην βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Άραγε αληθεύουν οι φήμες ή πρόκειται για ανυπόστατα δημοσιεύματα των περιοδικών;