Αρχική > Τι Νέα; > Ραφαέλα Πλαστήρα: Ποια είναι η 20χρονη που στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2019

Ραφαέλα Πλαστήρα: Ποια είναι η 20χρονη που στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2019

Η Ραφαέλα Πλαστήρα από το χωριό Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων, στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2019 στη λαμπερή βραδιά των καλλιστείων, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο θέατρο Alhambra με οικοδέσποινα τη Μαρία Κορινθίου.

Ποια είναι η Ραφαέλα Πλαστήρα

Η Ραφαέλα ζει στο εξωτερικό και έχει τελειώσει σχολείο στην Ολλανδία, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και την πρόνοια. Παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερο χρόνο της κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Όταν η κριτική επιτροπή τη ρώτησε ποιο είναι το πρότυπό της και γιατί, εκείνη απάντησε πως είναι η μητέρα της, η οποία τη μεγάλωσε σωστά και τη βοήθησε να στέκεται σήμερα στα πόδια της. Αξίζει να αναφερθεί ότι η μητέρα της διατηρεί ελληνικό εστιατόριο στην Ολλανδία.

Η Ραφαέλα έχει ήδη αρκετούς τίτλους ομορφιάς στο ενεργητικό της, ενώ ένα από τα όνειρά της πέρα από το μόντελινγκ είναι να σπουδάσει δημοσιογραφία, τώρα που επέστρεψε για τα καλά στην Ελλάδα. Επόμενο βήμα της προς το παρόν είναι να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss World».

«Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε»

«Κυνηγάω τα όνειρά μου, παλεύω πάντα στη ζωή μου και προσπαθώ πάρα πολύ για να πετύχω τον στόχο μου. Κατά βάθος το πίστευα αλλά φέτος ήταν πολύ σκληρός ο ανταγωνισμός. Από μικρή ηλικία, από έξι χρόνων, έλεγα πως κάποια στιγμή θα βγω Σταρ Ελλάς και το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε… το είχα όνειρο!», δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη της.