Δεν είναι μυστικό ότι οι άνδρες και οι γυναίκες εκφράζουν διαφορετικά τα συναισθήματά τους. Ενώ κάθε γυναίκα περιμένει μια θεαματική εξομολόγηση της αγάπης του συντρόφου της προς εκείνη, ένας άνδρας θα αρκεστεί σε μια απλή χειρονομία.

Συγκεντρώσαμε τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου. Μήπως σου θυμίζουν κάτι;

1. Σε ακούει προσεκτικά

Πόσο συχνά μοιραζόμαστε αδιάφορες ιστορίες και περιττές λεπτομέρειες με άλλους; Τακτικά! Εάν ο σύντροφός σου θυμάται ιστορίες για τους συγγενείς σου, σημαίνει ότι δίνει σημασία στα λόγια σου. Σε ακούει. Η επιθυμία του να είναι κοντά σου, τον βοηθά να θυμάται το μέγιστο των πληροφοριών για εσένα. Αυτό είναι ένα σπάνιο και πολύτιμο χαρακτηριστικό.

2. Είναι πάντα έτοιμος να διορθώσει κάτι

Είναι πάντα έτοιμος να τακτοποιήσει τα πάντα, χωρίς να σε φορτώσει με επιπλέον καθήκοντα. Δεν χρειάζεται να θυμάσαι πού είναι το σφυρί ή πώς να αλλάξεις τις λάμπες όταν έχεις τον αγαπημένο σου να το κάνει για εσένα. Θεωρεί ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητες του και ότι θα είναι ένας καλός σύζυγος.

3. Θέλει να γνωρίσει την οικογένειά σου


γονείς και ζευγάρι

Η συνάντηση με την οικογένεια είναι πάντα μια τρομακτική εμπειρία και μπορεί να προκαλέσει πολλές εντάσεις. Ως εκ τούτου, μόνο ένας άνθρωπος που σε αγαπά πραγματικά είναι έτοιμος να κάνει οτιδήποτε για να είναι κοντά σου. Προσπαθεί να τους γοητεύσει όλους και είναι έτοιμος να συνεχίσει την επικοινωνία ανά πάσα στιγμή γιατί αγαπά και σέβεται την οικογένειά σου.

4. Θυσιάζεται για σένα

Εάν αλλάζει τα σχέδιά του απλά και μόνο για να σε κάνει χαρούμενη ή εάν ακυρώνει ένα σημαντικό ραντεβού επειδή είσαι άρρωστη, είναι ένα σημάδι αληθινής αγάπης. Με αυτό τον τρόπο σου δείχνει ότι είσαι η μέγιστη προτεραιότητά του.

5. Θέλει να κάνετε καθημερινά πράγματα μαζί

Οι βαρετές υποχρεώσεις αποτελούν μέρος της καθημερινότητας. Εάν ένας άνδρας είναι έτοιμος να περιμένει στην ατελείωτη ουρά της τράπεζας ή να βγει για ψώνια μαζί σου, δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για όλα αυτά. Απλά θέλει να ξοδέψει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί σου!

6. Μαγειρεύει για να σε κάνει χαρούμενη

Εάν ο σύντροφός σου μαγειρεύει για να σε ευχαριστήσει, αυτό σημαίνει αγάπη. Πολύ συχνά, το μαγείρεμα σημαίνει ότι αφήνει τη ζώνη της άνεσής του. Και είναι έτοιμος να το κάνει μόνο για εσένα!

7. Κάνει εκπλήξεις και δεν ξεχνάει επετείους

χαμογελαστό ζευγάρι

Οι περισσότεροι άνδρες συνηθίζουν να ενεργούν αυθόρμητα, σε αντίθεση με τις γυναίκες που σχεδιάζουν τα πάντα. Οι άνδρες λαμβάνουν υπόψη αυτό το γεγονός και σκέφτονται εκ των προτέρων για ασυνήθιστα γεγονότα και εκπλήξεις που θα σε κάνουν χαρούμενη!

8. Πιστεύει ότι είσαι όμορφη κάθε μέρα

Πολλές γυναίκες γνωρίζουν εκείνες τις μέρες, όταν το πρόσωπό τους γεμίζει μαύρους κύκλους ή όταν ένα ψεγάδι πρόκειται να εμφανιστεί στο πιο εμφανές σημείο. Ένας άνδρας που είναι ερωτευμένος μαζί σου είναι έτοιμος να επαινέσει την ομορφιά σου κάθε στιγμή, επειδή δεν σε αγαπάει για την εμφάνισή σου.

9. Είναι υπερήφανος για σένα και σε υποστηρίζει

Ποτέ δεν σε ανταγωνίζεται και δεν ζηλεύει για τα προσωπικά σου επιτεύγματα, αλλά πάντα προσπαθεί να γιορτάσει τη νίκη μαζί σου. Κι αν ξαφνικά έχεις έντονη επιθυμία για μια σοκολάτα στις 3:00 τα ξημερώματα ή για ένα μακρινό ταξίδι, θα το κάνει μαζί σου. Δεν είναι αυτό αγάπη;

10. Δεν φοβάται να δείξει αδύναμος

Είναι πραγματική πρόκληση για τους άνδρες να δείξουν τις αδυναμίες τους. Αν σε αγαπάει αληθινά, δεν θα ντρέπεται να κλάψει κάθε φορά που παρακολουθείτε μια συγκινητική ταινία. Και το πιο βασικό είναι ότι δεν ντρέπεται να ομολογήσει ότι φοβάται μήπως σε χάσει επειδή είσαι η κύρια δύναμή του.

από Μαρία Ιωαννάτου