Αρχική > Featured > Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Συγκλονίζει η προφητική ανάρτηση του άτυχου πιλότου (εικόνα)

Πτώση ελικοπτέρου στον Πόρο: Συγκλονίζει η προφητική ανάρτηση του άτυχου πιλότου (εικόνα)

Συγκλονισμένη παραμένει όλη η Ελλάδα από την τραγωδία που σημειώθηκε χθες το απόγευμα με την πτώση ελικοπτέρου στον Γαλατά και στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Δύο Ρώσοι και ο Έλληνας χειριστής Νίκος Καρυστινός ήταν οι επιβαίνοντες της μοιραίας πτήσης.

Δυστυχώς, από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το ελικόπτερο μπλέχτηκε στα εναέρια καλώδια της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτούν τον Πόρο και κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του νησιού και του Γαλατά. Και οι τρεις επιβαίνοντες βρήκαν τραγικό θάνατο και ανασύρθηκαν από άνδρες των ΟΥΚ το απόγευμα της Τρίτης.

Ο άτυχος πιλότος

Ο άτυχος πιλότος είχε τελειώσει τη Σχολή Ικάρων και διέθετε μεγάλη εμπειρία, με πολλές ώρες πτήσεις σε αεροπλάνα αλλά και ελικόπτερα παντός τύπου. Ήταν πατέρας τριών παιδιών. Με καταγωγή από την Αθήνα, ο Νίκος Καρυστινός είχε ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Σαντορίνη.

Το ανατριχιαστικό είναι ότι στις 10 Ιουλίου είχε κάνει μία ανάρτηση που πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως «προφητική», δυστυχώς. «Χαλάς την υγεία σου για μια δουλειά που σε περίπτωση θανάτου σου, θα έβρισκε αντικαταστάτη σε μία εβδομάδα. Πρόσεχε τον εαυτό σου, γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει», έγραφε ο άτυχος πιλότος.

Δείτε την ανάρτηση: