Αρχική > Featured > Ψηλή; Κοντή; Αδύνατη; Αυτές είναι οι μπότες πάνω από το γόνατο που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα

Ψηλή; Κοντή; Αδύνατη; Αυτές είναι οι μπότες πάνω από το γόνατο που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα

Όλες αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα με τις μπότες πάνω από το γόνατο: κάθε φορά που τις φοράμε, πασχίζουμε για να παραμείνουν στη θέση τους! Εάν το έχετε βιώσει κι εσείς αυτό, ξέρετε ότι μπορεί να σας καταστρέψει ολόκληρο το look.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να διαλέξουμε τις μπότες πάνω από το γόνατο που ταιριάζουν σε κάθε διαφορετικό μέγεθος και σχήμα ποδιού. Αρκεί να βρείτε το κατάλληλο ζευγάρι για το στυλ σας και θα απαλλαγείτε από το άγχος κάθε φορά που τις φοράτε!

Αν δεν είσαι πολύ ψηλή…

…δοκίμασε μπότες με χαμηλό το πίσω μέρος

Αν σκέφτηκες ποτέ ότι δεν έχεις το απαιτούμενο ύψος για να φορέσεις μπότες πάνω από το γόνατο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι κάνεις λάθος! Ναι, οι υπερβολικά ψηλές μπότες μπορεί να σε «κόβουν» πίσω από το γόνατο, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι μπότες της φωτογραφίας. Το ύψος στο μπροστινό μέρος σου δίνει την έμφαση που θέλεις, αλλά το πίσω μέρος φτάνει ακριβώς κάτω από το γόνατο, καθιστώντας πιο εύκολο το περπάτημα.

Αν είσαι ψηλή…

…δοκίμασε μπότες με κορδόνια

Το πάνω μέρος μπορεί να φτάνει πιο κοντά στην κορυφή του γονάτου παρά στον μηρό σου, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα. Εδώ λοιπόν μπαίνουν τα κορδόνια στο παιχνίδι: διάλεξε ένα ζευγάρι που δένει με κορδόνια στο πίσω μέρος και θα παρατηρήσεις ότι οι μπότες θα παραμείνουν στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας σου!

Αν έχεις χοντρές γάμπες…

…δοκίμασε πιο χαλαρές μπότες

Πολλές μπότες πάνω από το γόνατο είναι ελαφρώς πιο στενές για να παραμένουν σταθερές. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου χρήσιμο αν έχεις χοντρές γάμπες. Για να βεβαιωθείς ότι μπορείς να τις φορέσεις και να τις τραβήξεις για να τις βγάλεις χωρίς να ταλαιπωρηθείς, δοκίμασε ένα ζευγάρι πιο χαλαρές μπότες, όπως αυτές της φωτογραφίας παραπάνω.

Αν έχεις πολύ λεπτές γάμπες…

…δοκίμασε ελαστικές μπότες

Θα μπορούσες να φορέσεις χοντρές κάλτσες ή να βάλεις το τζιν σου μέσα από τις μπότες για να τις κρατήσεις στη θέση τους. Ή απλά θα μπορούσες να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι ελαστικές μπότες που θα «αγκαλιάζουν» τις γάμπες σου, ανεξάρτητα από το πόσο λεπτές είναι. Η δεύτερη επιλογή ακούγεται καλύτερη, δεν νομίζετε;