Αρχική > Shopping > Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε, προτείνουμε: Τι είναι αυτό το “Λίμπα” για το οποίο μιλούν όλοι;

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε, προτείνουμε: Τι είναι αυτό το “Λίμπα” για το οποίο μιλούν όλοι;

Το “Λίμπα” είναι το νέο hot spot της πόλης και όπως μαρτυρά και το όνομά του εκεί όλα γίνονται κομμάτια. Δηλαδή, λίμπα! Ένα δωμάτιο στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο σε αφήνουν να τα σπας όλα!

Η Έλενα και ο Σπύρος πρωτοάκουσαν για τα δωμάτια θυμού σε ένα ταξίδι τους στην Αργεντινή. Όταν γύρισαν στην Ελλάδα σκέφτηκαν πως ένα τέτοιο μέρος θα ταίριαζε πολύ στην Αθήνα και έβαλαν μπρος το σχέδιό τους. “Δεν το πολυσκεφτήκαμε, ούτε το εξετάσαμε λεπτομερώς. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα”, παραδέχεται Έλενα, η οποία με υποδέχθηκε με μια σπασμένη λάμπα στο χέρι.

Ναι, στο πρώτο δωμάτιο θυμού στην Ελλάδα, μπορείς να σπάσεις τα πάντα, από λάμπες μέχρι υπολογιστές, οθόνες και τηλεοράσεις! Διαλέγεις το πακέτο σου, κλείνεσαι στο δωμάτιο και τα κάνεις γυαλιά καρφιά. Οι τιμές ξεκινούν από 2,5 € και ανεβαίνουν χωρίς να υπάρχει ταβάνι, αφού κάποιος μπορεί να θελήσει να τα σπάσει ΌΛΑ!

Αφού φορέσει προστατευτικά γυαλιά, κράνος, γάντια και ολόσωμη φόρμα, διαλέξει τη μουσική που θέλει, υπάρχουν προτάσεις για λάτρεις της παραδοσιακής, της ποπ, της ροκ και όποιου είδους μουσικής επιθυμεί κάποιος, αν και όπως μου εξηγεί η Έλενα “η κλασική κερδίζει, εξ’ αιτίας της αντίθεσης της με το όλο concept“, το σπάσιμο ξεκινά!

Αυτές τις μέρες μάλιστα μπορείς να διαλέξεις και αποκριάτικη στολή. “Οι περισσότεροι προτιμούν να τα σπάνε ως Pikachu ή ως μπανάνα, ενώ μεγάλη πέραση έχουν και οι μάσκες που καλύπτουν όλο το πρόσωπο με την πιο δημοφιλή να είναι εκείνη του Darth Vader!”

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι και παιδιά να έχετε και είστε λιγάκι χαλαροί θα περάσετε τέλεια! Αναρωτιέμαι, όμως, αν όσοι επισκεπτονται το μαγαζί των παιδιών είναι μόνο θυμωμένοι και προς έκπληξή μου η Έλενα με διαβεβαιώνει πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένας θυμωμένος. “Έρχονται ακόμα και για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους!”.

Όπως καταλαβαίνω και γω από τη δική μου εμπειρία, ξεσπάς και χωρίς απαραίτητα να είσαι θυμωμένος. “Ουσιαστικά, είναι διασκέδαση μέσω της εκτόνωσης“, με συμπληρώνει η Έλενα!

Το “Λίμπα”, λοιπόν, είναι το νέο μέρος της πόλης για το οποίο μιλούν τώρα πια όλοι και ας το μπέρδευαν στην αρχή με χώρο για…μουσική ρέγκε. Ήρθε και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει, επειδή ο κόσμος, καθώς φαίνεται, έχει ανάγκη να ξεσπά και να τα σπά…

ΛΙΜΠΑ
Πιττάκη 6
Αθήνα
Τηλ.: 21 1406 5700