Αρχική > Τι Νέα; > Πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης στα social media στην 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι– «Ζήλεψε την ομορφιά σου»

Πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης στα social media στην 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι– «Ζήλεψε την ομορφιά σου»

Ένα πρωτοφαννές κύμα συμπαράστασης παρατηρείται από την Τετάρτη 20 Μαίου, στα social media στην 34χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από μία άγνωστη μέχρι στιγμής μαυροφορεμένη.

Οι χρήστες του διαδικτύου επισκέπτονται συνεχώς τις σελίδες της σε Facebook και Instagram, για να της ευχηθούν περαστικά και να δηλώσουν την στήριξη τους στο πρόσωπό της. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πως από την πρώτη κιόλας στιγμή της γνωστοποίησης της τραγικής επίθεσης, ο κόσμος άρχισε να αναζητά εναγωνίως το όνομα της προκειμένου να την εντοπίσει μέσα από τα social media.

Διαβάστε επίσης «Τι είναι το βιτριόλι και γιατί θεωρείται το υγρό της ερωτικής αντιζηλίας»

Της εύχονται γρήγορη και καλή ανάρρωση, ενώ άλλοι καταδικάζουν την πράξη και ζητούν την ανεύρεση και την τιμωρία της γυναίκας, που σκόρπισε τον φόβο και τον πόνο στη ζωή της 34χρονης.

Μερικά από τις μηνύματα:

“Ζήλεψε την ομορφιά σου βρε κορίτσι μου… Ο Θεός να βάλει το χέρι του και εύχομαι να έχεις μια ομαλή ανάρρωση”.

“Εύχομαι να την βρούνε.. Πολύ σκληρό αυτό που έκανε. Εγώ την κοπελίτσα δε την ήξερα αλλά έχω φρικάρει με το που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος… Και πως μπορεί η ζωή να σου τα φέρει από την μία στιγμή στην άλλη”.

“Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου δεν το κάνεις αυτό! Ελπίζω να βρούνε αυτό το τέρας και να της κάνουν τα ίδια και χειρότερα!!!εύχομαι κουράγιο και έχε πίστη στο Θεό να σου δώσει δύναμη να γίνεις σύντομα καλά!!!”.