Shopping

To έξυπνο ρολόι που αναβαθμίζει την καθημερινότητα και ταιριάζει σε κάθε στυλ

H Huawei παρουσιάζει το νέο HUAWEI WATCH FIT 2 τη νέα γενιά της εμβληματικής σειράς WATCH FIT, που από το 2020 που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά παρότρυνε τους χρήστες να εξερευνήσουν νέους τύπους άσκησης μέσω μιας σειράς μαθημάτων γυμναστικής, διαφορετικών τρόπων προπόνησης και επιστημονικών λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας.

Με τον ελαφρύ και κομψό σχεδιασμό της, η σειρά εγκαινίασε μια νέα εποχή έξυπνων ρολογιών, προσκαλώντας τους χρήστες να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση με μια συσκευή που είναι τόσο κομψή όσο και χρήσιμη.

Το νέο HUAWEI WATCH FIT 2 προσφέρει αυτόν ακριβώς τον τέλειο συνδυασμό σχεδιασμού και εξαιρετικής λειτουργίας σε ένα προηγμένο επίπεδο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους νέους που είναι λάτρεις της τεχνολογίας, αλλά και για όσους αγαπούν τη μόδα και τα στιλάτα αξεσουάρ, ενώ παράλληλα αποτελεί την τέλεια επιλογή ενός καθημερινού smartwatch, με αναβαθμισμένο σχεδιασμό και βελτιωμένες λειτουργίες υγείας.

Η στρογγυλεμένη, ορθογώνια οθόνη 1,74 ιντσών, χαρακτηριστικό γνώρισμα του HUAWEI WATCH FIT, διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό τύπου σκακιέρας για μια ακόμη πιο διαδραστική, διαισθητική εμπειρία. Το HUAWEI WATCH FIT 2 διαθέτει ηχείο, διευκολύνοντας τους χρήστες να δέχονται κλήσεις μέσω Bluetooth χωρίς καν να χρειάζεται να σηκώσουν το κινητό τους.

Οι λειτουργίες του fitness animation και του audio coach έχουν αναβαθμιστεί για μια πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου, ενώ μια σειρά από λειτουργίες υγείας – από την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού, του οξυγόνου στο αίμα μέχρι και του ύπνου – βοηθούν τους χρήστες να παρακολουθούν απρόσκοπτα την υγεία τους.

Κομψή σχεδίαση που ταιριάζει σε κάθε στυλ

Το HUAWEI WATCH FIT 2 εμπνέεται από τους νέους και ταιριάζει με όλα τα γούστα, προσφέροντας μία ποικίλη επιλογή χρωμάτων και κομψές όψεις ρολογιών, που οι χρήστες μπορούν εύκολα να το εξατομικεύσουν. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης το one-hop watch face , επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν εικόνες από το smartphone τους στο smartwatch με ένα απλό άγγιγμα.

Κάθε έκδοση του HUAWEI WATCH FIT 2 διαθέτει μοναδικές επιλογές χρωμάτων. Το HUAWEI WATCH FIT Active Edition διατίθεται σε Sakura Pink και Midnight Black, ενώ το νέο HUAWEI WATCH FIT Classic Edition έρχεται σε Moon White. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν λουριά από μαλακή και άνετη σιλικόνη, αλλά και κομψό δέρμα. Η σχεδίαση τύπου press-to-release τα καθιστά εύκολα στην αφαίρεσή τους, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλλάζουν εύκολα το λουρί τους για να ταιριάζουν με τη διάθεσή τους ή το ντύσιμό τους.

Ο σχεδιασμός του νέου ρολογιού είναι πιο κομψός από ποτέ, διαθέτει εξαιρετικά ελαφρύ σκελετό για άνεση στον καρπό. Η οθόνη 1,74 ιντσών είναι 18,6% μεγαλύτερη από την προηγούμενη γενιά, με 336 PPI και ανάλυση 336 x 480 pixel με πλούσια και ζωντανά χρώματα, ώστε να είναι εύκολο να αποτυπώσει κανείς κάθε λεπτομέρεια με μια ματιά. Η οθόνη διαθέτει επίσης τη νέα σχεδίαση σκακιέρας της Huawei, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν μεγέθυνση και σμίκρυνση, αβίαστα και διαισθητικά.

Ένα έξυπνο ρολόι που αναβαθμίζει την καθημερινότητα

Το HUAWEI WATCH FIT 2 διαθέτει πλέον ηχείο, εκτός από το μικρόφωνο. Οι κλήσεις μπορούν να προωθηθούν από το smartphone των χρηστών στο smartwatch τους μέσω Bluetooth, ώστε να μπορούν να συνομιλούν εν κινήσει, όπου κι αν βρίσκονται. Μπορούν επίσης να προσθέσουν επαφές που χρησιμοποιούνται συχνά στην εφαρμογή HUAWEI Health, για να διευκολύνουν την κλήση αγαπημένων προσώπων. Εάν οι χρήστες δεν μπορούν να απαντήσουν σε μια κλήση, μπορούν να στείλουν στον καλούντα ένα προσαρμοσμένο μήνυμα με ένα μόνο πάτημα.

Το dual-band GNSS πέντε συστημάτων είναι επίσης εξαιρετικά νέο για τους δρομείς, καθώς αυξάνει την ακρίβεια της τροχιάς της κίνησης. Η λειτουργία Sports Field παρακολουθεί τα χιλιόμετρα και τον ρυθμό με μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ η νέα λειτουργία Route Import & Export επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν τη διαδρομή τους στο smartwatch μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health. Οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιράζονται τις διαδρομές τους με φίλους και να τους προσκαλούν να συμμετάσχουν.

Τεχνολογία για καλύτερη υγεία και ευεξία

Η εφαρμογή Huawei Health έχει μια σειρά από τρόπους προώθησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Healthy Living Management, για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό σχέδιο ευεξίας, που περιλαμβάνει καθημερινά βήματα, πρόσληψη νερού, προπονήσεις και άλλα. Διατίθεται και υπενθύμιση με ήχο και κινούμενα σχέδια για να βοηθήσει τους χρήστες να θυμούνται να παραμένουν ενεργοί όλη την ημέρα τους.

Το HUAWEI WATCH FIT 2 παρακολουθεί επίσης μια σειρά δεδομένων υγείας, με την αναβαθμισμένη τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακού παλμού HUAWEI TruSeen™ 5.0 της Huawei που μετρά με ακρίβεια το BPM των χρηστών και τον κορεσμό οξυγόνου του αίματος (SpO2) και την ικανότητα παρακολούθησης του ύπνου. Το έξυπνο ρολόι μπορεί να αναλύσει τα διαφορετικά στάδια του ύπνου κάθε νύχτας και να εντοπίσει μια σειρά από διαφορετικά προβλήματα ύπνου και να προσφέρει λύσεις.

Άλλες εφαρμογές υγείας περιλαμβάνουν τη διαχείριση του εμμηνορροϊκού κύκλου, η οποία αξιολογεί τον καρδιακό παλμό, τη θερμοκρασία του δέρματος και τον ρυθμό αναπνοής της γυναίκας που το χρησιμοποιεί για να προβλέψει με ακρίβεια την περίοδό της και να υπενθυμίσει εκ των προτέρων, ώστε να μπορεί να είναι πάντα προετοιμασμένη. Το HUAWEI WATCH FIT 2 βοηθά επίσης στη διαχείριση του άγχους, υπενθυμίζοντας στους χρήστες να χαλαρώνουν τους ρυθμούς τους και να αναπνέουν καλύτερα όταν αρχίζουν να αισθάνονται καταβεβλημένοι.

Η προηγμένη διαχείριση υγείας συμβάλει στο να διατηρείται, τόσο η σωματική, όσο και η ψυχική ευεξία, ενώ οι προηγμένες λειτουργίες που ομοιάζουν με smartphone, καθιστούν το νέο smartwatch τον απαραίτητο έξυπνο προσωπικό βοηθό που μπορεί κανείς να έχει στον καρπό του.

Τρόποι προπόνησης για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ασκήσεις σας

Η αναβαθμισμένη εμπειρία προπόνησης καθιστά το HUAWEI WATCH FIT 2 την ιδανική λύση για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη φυσική του κατάσταση, είτε είναι έμπειρος στο τρέξιμο, είτε κάνει μικρότερες διαδρομές.

Το HUAWEI WATCH FIT 2 διαθέτει με «έξυπνες λειτουργίες» που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθούν τους χρήστες να ασκούνται οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Περιλαμβάνει 97 λειτουργίες προπόνησης, από τρέξιμο και ποδηλασία, μέχρι προπόνηση με βάρη, χορό, άσκηση με μπάλα, χειμερινά αθλήματα και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης ένας εικονικός προπονητής γυμναστικής με 7 επιλεγμένες λειτουργίες, που προσφέρει εύκολες ηχητικές οδηγίες και επιδείξεις, συμπεριλαμβανομένης της προθέρμανσης και αποθεραπείας, διευκολύνοντας τους χρήστες να ενσωματώσουν τις προπονήσεις τους στη ζωή τους.

Ταυτόχρονα, διαθέτει τον Running Ability Index (RAI) της Huawei, ο οποίος συνυπολογίζει το ύψος, την ηλικία, το βάρος, τη φυσική κατάσταση και την εμπειρία τρεξίματος ενός χρήστη για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα προπόνησης επαγγελματικού επιπέδου. Στη συνέχεια, τα δεδομένα αναλύονται αυτόματα και οι προτάσεις εκπαίδευσης προσαρμόζονται, με βάση την πρόοδο του χρήστη, έτσι ώστε να βελτιώνονται συνεχώς και να εργάζονται για την επίτευξη των στόχων τους.

Διαθεσιμότητα

Το HUAWEI WATCH FIT 2 είναι διαθέσιμο σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της εταιρείας, αλλά και στο Huaweistore.gr. Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της εταιρείας: huawei.com/gr

infowoman team

Recent Posts

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

4 ώρες ago

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

5 ώρες ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

5 ώρες ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

5 ώρες ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

6 ώρες ago

Ο Χρήστος Λιακόπουλος στο Infowoman: «Ο μεγαλύτερος δυνάστης μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός»

Αποτελεί μία από τις παραστάσεις που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό και για αυτό…

6 ώρες ago