Τι αναζήτησαν περισσότερο οι γυναίκες στο διαδίκτυο μετά την καραντίνα;

τι-αναζήτησαν-περισσότερο-οι-γυναίκε

Μετά τη μακρά περίοδο παραμονής στο σπίτι και τη ραγδαία ψηφιοποίηση υπηρεσιών στη χώρα μας, όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στο online για την εύρεση επαγγελματιών – τεχνιτών για το σπίτι τους. Σύμφωνα με στοιχεία της μεγαλύτερης πλατφόρμας εύρεσης επαγγελματιών, Douleutaras.gr, μετά το “Μένουμε Σπίτι” η online ζήτηση εργασιών έχει αυξηθεί, ειδικά όσον αφορά στις βελτιωτικές εργασίες για το σπίτι, που αγγίζουν διπλάσια νούμερα συγκριτικά με το ίδιο διάστημα πέρυσι.

Οδηγός αυτής της τάσης φαίνεται να είναι η σύγχρονη γυναίκα – χρήστης, αφού σύμφωνα με στοιχεία του Douleutaras.gr, μετά την περίοδο καραντίνας, οι επισκέψεις στην πλατφόρμα από το γυναικείο κοινό χρηστών έχουν αυξηθεί, αντιπροσωπεύοντας το 60% των συνολικών επισκέψεων έναντι του 50% που ήταν πριν από την περίοδο της καραντίνας. Στις πιο δημοφιλείς εργασίες για τη γυναίκα κατατάσσονται ο καθαρισμός σπιτιού, ενώ ως προς τις βελτιωτικές εργασίες ξεχωρίζουν το βάψιμο σπιτιού, οι ξυλουργικές εργασίες, η τοποθέτηση/συντήρηση τέντας, κουφωμάτων και πατώματος.

Σε αυτό το πλαίσιο και έχοντας ήδη διαχειριστεί περισσότερα από 600.000 αιτήματα εργασιών από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και με 400.000 επισκέψεις/μήνα, το Douleutaras.gr εξελίσσει διαρκώς τις δυνατότητες της πλατφόρμας με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας – καταναλωτή, η οποία αναζητά αξιόπιστες επιλογές, ταχύτητα εξυπηρέτησης και ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας της παρεχόμενης υπηρεσίας, η πλατφόρμα έχει δημιουργήσει μία ισχυρή κοινότητα 3.500+ επαγγελματιών από 90 ειδικότητες για το Σπίτι, την οποία αναπτύσσει συνεχώς με εκπαιδεύσεις και παροχή καινοτόμων εργαλείων σε κάθε επαγγελματία.

Ως προς την ταχύτητα της εξυπηρέτησης, πλέον ο χρήστης που επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία εργασία για το Σπίτι, συμπληρώνει δωρεάν μία σύντομη φόρμα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή βάσει ποιότητας, απόστασης και αξιολογήσεων. Ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει μεταξύ διαφορετικών επαγγελματιών και να επιλέξει τον καταλληλότερο που θα προχωρήσει.

Για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών, η πορεία κάθε εργασίας παρακολουθείται από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ πρόσφατα βγήκε “στον αέρα” και η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία “Εγγύηση Εργασίας Douleutaras”. Με την Εγγύηση Εργασίας, οι χρήστες επιλέγουν τον επαγγελματία που τους ταιριάζει με απόλυτη ασφάλεια, αφού πλέον η πλατφόρμα εγγυάται με επιστροφή χρημάτων για το αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα
Νέο Αλλατίνη Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης
Νέο Αλλατίνη Soft Kings Zero με 0% Προσθήκη Ζάχαρης
Διακοσμήστε το σπίτι σας με τα πιο απίθανα αξεσουάρ στις πιο φανταστικές τιμές
Διακοσμήστε το σπίτι σας με τα πιο απίθανα αξεσουάρ στις πιο φανταστικές τιμές
ΗUAWEI Mate 50 Pro: Το νέο smart κινητό που πάει τη φωτογραφία σε άλλο level!
ΗUAWEI Mate 50 Pro: Το απόλυτο smart κινητό που πάει τη φωτογραφία σε άλλο level
Οι 10 αγορές που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις στο φετινό Black Friday
Οι 10 αγορές που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις στο φετινό Black Friday
ROL QuickWash: Ιδανική λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου
ROL QuickWash: Ιδανική λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρόνου
%ce%b7-ergo-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%81%cf%8c%ce%bb%ce%bf-%cf%83%cf%840
Η ERGO στοχεύει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του