Προσιτά τα AI τηλέφωνα μέσω της καινοτομίας και της συνεργασίας

Τη δέσμευσή της να καταστήσει τα AI τηλέφωνα προσιτά σε όλους, ενώ υπογράμμισε την πλήρη τεχνολογική επανάσταση και την αναδιάρθρωση αυτού του οικοσυστήματος στο μέλλον, αποκάλυψε η  OPPO

Επιπλέον, η OPPO έδωσε μια μικρή ιδέα σχετικά με το πόσο εξυπνότερη και βολικότερη θα γίνει η ζωή μας μέσω αυτών, με συνεργάτες της βιομηχανίας όπως η Google, MediaTek, και IDC.

Με την εκτεταμένη παγκόσμια εμβέλειά τους, την προηγμένη συνδεσιμότητα και τις ποικιλόμορφες δυνατότητες, τα smartphones έχουν κατοχυρώσει τη θέση τους ως σημαντικότερη προσωπική συσκευή τεχνητής νοημοσύνης. Παρά την τόσο διαδεδομένη παρουσία των smartphones παντού, η OPPO πιστεύει ότι αυτό το χαρακτηριστικό δεν πρέπει να παραμένει αποκλειστικότητα των εξεζητημένων τηλεφώνων και για επιλεγμένους χρήστες, αλλά, αντί αυτού, να είναι προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους, σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Με τις ακούραστες προσπάθειες και τη δέσμευσή μας, η OPPO στοχεύει να καταστήσει τα AI τηλέφωνα προσιτά σε όλους», δήλωσε ο Billy Zhang, Πρόεδρος Μάρκετινγκ, Πωλήσεων και Υπηρεσιών (President of Overseas Marketing, Sales and Services), στην OPPO. «Για πρώτη φορά στη βιομηχανία αυτή, η OPPO φέρνει χαρακτηριστικά ΑΙ σε όλες τις σειρές προϊόντων της. Μέχρι το τέλος του χρόνου, αναμένουμε να εισάγουμε τις δυνατότητες αυτές σε περίπου 50 εκατομμύρια χρήστες.»

Η τελευταία ερευνητική έκθεση της IDC «Ώρα να Καταστήσουμε Προσιτή την Τεχνητής Νοημοσύνης» (Time to Democratise the Impact of AI Tech¨) ενισχύει τη σημαντική δυναμική αυτής της αγοράς. Σύμφωνα με την IDC, οι αποστολές AI τηλεφώνων στο φάσμα κάτω των 1.000 δολαρίων αναμένεται να αυξηθούν κατά 250% το 2024, φθάνοντας τις 35 εκατομμύρια μονάδες. Η AI λειτουργία εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στην καθημερινή ζωή μέσω των τηλεφώνων, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των χρηστών στους τομείς της ψυχαγωγίας, της εργασίας αλλά και πολλών ακόμα.

Προσιτά τα AI τηλέφωνα μέσω της καινοτομίας και της συνεργασίας

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-ai-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%ad%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%bc0

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η OPPO έχει καταθέσει πάνω από 5.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με εφευρέσεις τεχνητής νοημοσύνης, εκ των οποίων περίπου το 70% αφορούν συγκεκριμένα στην απεικόνισή της. Από το 2020, η OPPO έχει πρωτοπορήσει στην ανάπτυξη των δικών της «Μεγάλων Γλωσσικών Μοντέλων» (LLMs) και έχει δραστηριοποιηθεί σε μοντέλα με ευρύτερη προοπτική και ποικιλόμορφη τεχνολογία.

Το σημαντικότερο είναι πως η OPPO είναι η πρώτη εταιρεία smartphone που αναπτύσσει LLM με 7 δισεκατομμύρια παραμέτρους απευθείας στη συσκευή. Φέτος, μέσω της προόδου στις εξελιγμένες τεχνολογίες έχει κυκλοφορήσει πάνω από 100 AI δυνατότητες στα τηλέφωνά της.

Παράλληλα με τις δικές της καινοτομίες, η OPPO εργάζεται στενά με άλλους ηγέτες της βιομηχανίας για να προσφέρει καλύτερες AI εμπειρίες, βασισμένες στο υβριδικό ΑΙ design τόσο στη συσκευή όσο και στο περιβάλλον του Cloud. Σε συνεργασία με την Google, η σειρά Reno12 της OPPO και το επόμενο κορυφαίο μοντέλο Find X θα ενσωματωθούν στην οικογένεια LLMs της Google Gemini, φέρνοντας στους χρήστες της OPPO ακόμα περισσότερα καινοτόμα και βολικά AI, όπως το AI Toolbox που περιλαμβάνει δυνατότητες AI Writer και AI Recording Summary. Σε συνεργασία με την MediaTek, οι δύο πλευρές συντονίζουν τη χωρητικότητα των τσιπ και την απόδοση «υπολογιστή» στα μελλοντικά, κορυφαία μοντέλα της OPPO. Και μέσω της συνεργασίας της με τη Microsoft, τα επόμενα τηλέφωνα της OPPO θα είναι εξοπλισμένα με τις δυνατότητες της Microsoft, ώστε να προσφέρουν πιο αποδοτική, ακριβή και με φυσικότητα, εμπειρία μετατροπής φωνής και κειμένου αλλά και βελτιωμένη συνδεσιμότητα μεταξύ AI υπολογιστών και τηλεφώνων.

Στη συζήτηση, η OPPO προσκάλεσε σημαντικά στελέχη της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των: Susara van den Heever, Διευθύντριας AI, Customer Engineering EMEA στη Google Cloud, του Philipp Ennen, Κύριου Διαχειριστή Έρευνας της MediaTek, και του Francisco Jeronimo, Αντιπροέδρου Συσκευών EMEA στην IDC, για να αναλύσουν πώς τα AI τηλέφωνα θα επιτρέψουν σε περισσότερους ανθρώπους να επωφεληθούν από την τεχνητή νοημοσύνη.

Ενίσχυση των χρηστών με επαναστατικές εμπειρίες στα AI τηλέφωνα

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b9%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-ai-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%ad%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%bc2

Η OPPO έχει ενσωματώσει πολλές καινοτόμες δυνατότητες στα AI τηλέφωνά της προκειμένου να αυξήσει την παραγωγικότητα και να ενισχύσει τη δημιουργικότητα της εμπειρίας χρήσης.

Όσον αφορά την παραγωγικότητα, με το συνδυασμό των LLMs και των τεχνολογιών όπως είναι η γρήγορη απομαγνητοφώνηση, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν περισσότερες πληροφορίες και να απολαύσουν για παράδειγμα, πραγματικό χρόνο μετάφρασης, ενώ η συνεργασία μεταξύ AI υπολογιστών και τηλεφώνων, έχει οδηγήσει σε περαιτέρω βελτιώσεις.

Στον δημιουργικό τομέα, η επεξεργασία φωτογραφιών και η εξατομικευμένη δημιουργία έχουν επίσης επαναστατήσει μέσω πολυποίκιλων τεχνολογιών, αλλά και τεχνολογίες παραγωγής κίνησης. Για παράδειγμα, η δυνατότητα OPPO AI Eraser βοηθά τους χρήστες να αφαιρούν ανεπιθύμητα αντικείμενα και να αναδημιουργούν άμεσα το περιεχόμενο που αφαιρέθηκε. Επί του παρόντος, η λειτουργία αυτή χρησιμοποιείται κατά μέσο όρο 15 φορές την ημέρα. Ταυτόχρονα, η πολυμορφική του τεχνολογία, βοηθά τους χρήστες να δημιουργούν εύκολα περιεχόμενο σε εικόνα ή κείμενο για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η μετάβαση από τα smartphones στα AI smartphones θα είναι μια μακροπρόθεσμη εξέλιξη, η οποία συνεχώς θα μεταβάλλει την εμπειρία χρήσης των κινητών τηλεφώνων. «Πιστεύουμε ότι το «έξυπνο» λειτουργικό σύστημα θα ενσωματωθεί με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης και θα υποστηρίζει πολύ λειτουργική αλληλεπίδραση, ενώ οι υπηρεσίες θα παρέχονται με πιο ευέλικτο τρόπο. Αυτό θα οδηγήσει σε ολική μεταμόρφωση και αναδιάρθρωση του οικοσυστήματος των AI συσκευών», δήλωσε η Nicole Zhang, Γενική Διευθύντρια των Προϊόντων Τεχνητής Νοημοσύνης στην OPPO.

Με την αποφασιστικότητά της να καταστήσει τα AI τηλέφωνα προσβάσιμα σε όλους, η OPPO θα συνεχίσει να αναπτύσσει τις βέλτιστες εμπειρίες AI τηλεφώνων μέσω της δικής της καινοτομίας και συνεργασίας, καθώς υποδέχεται την άφιξη της νέας εποχής των AI τηλεφώνων.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικά για την Ευρώπη τα OnePlus Watch 2 Nordic Blue και OnePlus Pad Go

Bristol Myers Squibb: Έλαβε έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το nivolumab

Σχετικά Άρθρα
Πώς θα εξασφαλίσεις καθαρό και ολόφρεσκο νερό όσο δουλεύεις
Πώς θα εξασφαλίσεις καθαρό και ολόφρεσκο νερό όσο δουλεύεις
Lidl Ελλάς: Συνεχίζει την πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» σε πάνω από 80 προϊόντα βασικής ανάγκης
Lidl Ελλάς: Συνεχίζει την πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» σε πάνω από 80 προϊόντα βασικής ανάγκης
Lidl Ελλάς: 25 χρόνια ισχυρής ανάπτυξης στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο
Lidl Ελλάς: 25 χρόνια ισχυρής ανάπτυξης στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο
Under Armour στη Γλυφάδα: ένα ξεχωριστό event για το πιο σύγχρονο κατάστημα της εταιρίας στην Ευρώπη
Under Armour στη Γλυφάδα: ένα ξεχωριστό event για το πιο σύγχρονο κατάστημα της εταιρίας στην Ευρώπη
Tο αγαπημένο σας κρύο ρόφημα έχει.. άρωμα αξέχαστου μεσογειακού καλοκαιριού
Tο αγαπημένο σας κρύο ρόφημα έχει.. άρωμα αξέχαστου μεσογειακού καλοκαιριού
Estée Lauder: Παρουσιάζει το νέο επαναστατικό Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex
Estée Lauder: Σπάει τα ταμπού με ένα επαναστατικό Night Repair προϊόν

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του