Ποιοι βγάζουν περισσότερες selfies; ‘Ανδρες οι γυναίκες; Η απάντηση αυτής της έρευνας θα σας εκπλήξει!

selfies1

Τώρα πια είναι και επίσημο- οι άνδρες είναι πιο αυτάρεσκοι από τις γυναίκες. Μπορεί να μην έχει αποδειχθεί από Νομπελίστες ψυχολόγους- αλλά τα στοιχεία από την έρευνα «Huawei Summer Barometer», καταδεικνύουν πως οι άντρες βγάζουν περισσότερες selfies.

Οι άνδρες λατρεύουν την πρωτοποριακή τεχνολογία, τα gadgets και τα υπερσύγχρονα smartphones. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι η συσκευή που αγαπούν- το smartphone τους- θα τους πρόδιδε αφού από την χρήση τους προκύπτει ότι είναι πιο νάρκισσοι από τις γυναίκες. Η έρευνα «Huawei Summer Barometer», βασιζόμενη στα πρότυπα χρήσης των smartphones σε Κεντρική – Ανατολική Ευρώπη, και στις Σκανδιναβικές χώρες,  αποκαλύπτει ότι οι άνδρες βγάζουν περισσότερες selfies (77%) από τις γυναίκες (69%).

«Τα στοιχεία αυτά είναι πράγματι εντυπωσιακά! Γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι η φωτογραφία αποτελεί μια σημαντική πτυχή της χρήσης των smartphones. Όμως, πλέον, η χρήση της μπροστινής κάμερας για βίντεο κλήσεις και selfies, φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%ce%b3%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%82-selfies-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b5%cf%820

Τα νούμερα των πωλήσεων αποδεικνύουν ότι αποτελεί ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για τους χρήστες. Αλλά η διαπίστωση πως οι άνδρες τραβούν περισσότερες selfies από τις γυναίκες, ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει, είναι φανερό ότι οι άνδρες έχουν την τάση να επιδεικνύονται περισσότερο από ότι οι γυναίκες»- αναφέρει o Πέτρος Δρακόπουλος, Marketing Manager της Huawei Ελλάδος.

Η ίδια έρευνα δείχνει επίσης ότι όσο πιο νέος είσαι τόσο περισσότερες selfies θα βγάλεις.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι οι χρήστες την ίδια συμπεριφορά- τα στοιχεία δείχνουν ότι όσο πιο κοντά βρίσκεται κάποιος στη Βόρεια Ευρώπη, τόσο λιγότερες selfies βγάζει. Αντίθετα, οι χρήστες των Ανατολικών Ευρωπαϊκών χωρών βγάζουν πιο συχνά selfies- 84% των Βουλγάρων, 83% των Ρουμάνων, 82% των Σέρβων και 78% των Ελλήνων.

selfies

“Τα smartphones έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή και πολυλειτουργικά. Τα δεδομένα που αντλούνται από τη χρήση τους παρουσιάζουν πληροφορίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κοινωνία, πληροφορίες που δεν αφορούν απαραίτητα την τεχνολογία, αλλά και άλλους τομείς όπως τις κοινωνικές επιστήμες»- συμπληρώνει ο Πέτρος Δρακόπουλος, Marketing Manager της Huawei Ελλάδος.

Εξαιτίας της δημοτικότητας που έχουν οι selfies και εν όψει των καλοκαιρινών μας διακοπών, τα συμπληρωματικά αξεσουάρ των συσκευών θα μας φανούν παραπάνω από χρήσιμα.

%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%ce%b3%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%82-selfies-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b5%cf%822

Έτσι, με την αγορά ενός Huawei P10 ή  P10 Plus  από 19 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου, η Huawei προσφέρει ως δώρο τρία καταπληκτικά gadget (Power bank, Car SuperCharger και μοναδικές ειδικά κατασκευασμένες θήκες για τα smartphones Huawei P10 & P10 Plus ).

%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b2%ce%b3%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%82-selfies-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b5%cf%824

Παράλληλα, όσοι αγόρασαν το Huawei P10 lite μέχρι τις 14 Ιουνίου, μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα Power Bank για να μην μένουν ποτέ χωρίς μπαταρία στις διακοπές τους.

Για να γίνουν δικά σας τα μοναδικά αυτά δώρα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://makeitpossible.gr/huaweiturnsummeron/ και να συμπληρώσετε τις αντίστοιχες φόρμες.

Όσες selfies και να βγάλεις οι άλλοι δε θα τις βρίσκουν ωραίες!

Πάσχετε από το «σύνδρομο των selfies»;

Οι αγαπημένες μας no make up selfies διάσημων κυριών!

Σχετικά Άρθρα
Nέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher ΕCO: Γιατί Προστασία με Οικολογική συνείδηση είναι ο τέλειος συνδυασμός!
Nέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher ΕCO: Γιατί Προστασία με Οικολογική συνείδηση είναι ο τέλειος συνδυασμός!
Ζήσε την απόλυτη εμπειρία gaming σαν να είσαι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού
Ζήσε την απόλυτη εμπειρία gaming σαν να είσαι ο ήρωας του παιχνιδιού
H Nikon κυκλοφορεί την εξαιρετικά ισχυρή Z6III
H Nikon κυκλοφορεί την εξαιρετικά ισχυρή Z6III
Η Nikon κυκλοφόρησε το The Human Prompt: The Creative Athlete & The Z6III
Η Nikon κυκλοφόρησε το The Human Prompt: The Creative Athlete & The Z6III
Πώς θα εξασφαλίσεις καθαρό και ολόφρεσκο νερό όσο δουλεύεις
Πώς θα εξασφαλίσεις καθαρό και ολόφρεσκο νερό όσο δουλεύεις
Lidl Ελλάς: Συνεχίζει την πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» σε πάνω από 80 προϊόντα βασικής ανάγκης
Lidl Ελλάς: Συνεχίζει την πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» σε πάνω από 80 προϊόντα βασικής ανάγκης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του