Αρχική > Shopping > Κρι Κρι: Λανσάρεται στη μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ ALDI η σειρά SuperSpoon
κρι-κρι-λανσάρεται-στη-μεγάλη-αλυσίδα

Κρι Κρι: Λανσάρεται στη μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ ALDI η σειρά SuperSpoon

%ce%ba%cf%81%ce%b9-%ce%ba%cf%81%ce%b9-%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%ac%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b4%ce%b10

Πρόκειται για μία στρατηγικής σημασίας συνεργασία η οποία ισχυροποιεί την παρουσία της Κρι Κρι στη βρετανική αγορά. Μετά την εμπορική επιτυχία της σειράς λειτουργικών γιαουρτιών SuperSpoon στην ελληνική αγορά, το καινοτόμο αυτό προϊόν παρουσιάζει έντονη σταδιακά δυναμική προς τις αγορές του εξωτερικού, με σημείο σταθμό την εμπορική του διάθεση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσω του κολοσσού ALDI. Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά SuperSpoon της Κρι Κρι ήδη βρίσκεται στα ράφια βελγικών σουπερμάρκετ και η ανταπόκριση των καταναλωτών είναι εντυπωσιακή.

Στο πλαίσιο της έντονης εξαγωγικής δραστηριότητας της Κρι Κρι σε 24 χώρες έως τώρα, η σειρά SuperSpoon πρόκειται το επόμενο δίμηνο να διατεθεί σε μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ της Ολλανδίας, αλλά και σε άλλες μεγάλες αλυσίδες στην Ιταλία. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει τη θετική πορεία της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας στην πολιτική εξωστρέφειάς της και την επέκτασή της στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένα τα πλέον υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, οι εξαγωγές γιαουρτιού σημειώνουν αύξηση περίπου 50% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Αυτή η κουταλιά είναι η δύναμή σου!

Το νέο High Protein στραγγιστό γιαούρτι 0% προκαλεί την κατηγορία, δημιουργώντας τη νέα σύγχρονη απόλαυση που συνδυάζεται ιδανικά με τα super foods! Το γιαούρτι παρασκευάζεται και στραγγίζεται μέσα σε 24ώρες, αποτελώντας εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας, μόνο από ελληνικό γάλα ημέρας. Ο συνδυασμός των πρωτεϊνών με τα super foods δίνει αίσθηση πληρότητας και χαρίζει ευεξία. Το νέο Κρι Κρι SUPER SPOON είναι ιδανικό για όσους γυμνάζονται, αφού προσφέρει πρωτεΐνη για δύναμη και super foods για ενέργεια, για τους εφήβους, οι οποίοι έχουν αυξημένες θρεπτικές ανάγκες, αλλά και για τους άνω των 50 επειδή με τη σύνθεσή του συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Το SUPER SPOON αποτελεί ιδανικό ξεκίνημα για την ημέρα και ένα πλήρες ισορροπημένο γεύμα μέσα στη διάρκειά της.

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του