Φρόντισε τα αγαπημένα σου ρούχα, αλλά και το περιβάλλον με τα νέα Persil Renew

φρόντισε-τα-αγαπημένα-σου-ρούχα-αλλά-κ

Το Νέο Persil Renew ανανεώνει την εμφάνιση του και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα στα ρούχα μας με τη βελτιωμένη σύνθεσή του! Αλλάζει τα δεδομένα στο πλύσιμο των ρούχων και φροντίζει το περιβάλλον συμβάλλοντας δραστικά στην προστασία του, xάρη στα νέα ανανεωμένα μπουκάλια έως 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό, καθώς και στις νέες βελτιωμένες συνθέσεις των προϊόντων από >90% φυσικής προέλευσης συστατικά.

Γίνεται το 1o ειδικό απορρυπαντικό σε μπουκάλι 100% ανακυκλώσιμο και από 50 έως 100% ανακυκλωμένο πλαστικό*.Το εντυπωσιακό του design συνδυάζεται απόλυτα με τη νέα του σύνθεση, βελτιωμένη σε ένζυμα και πολυμερές και από >90% φυσικής προέλευσης συστατικά για καλύτερη φροντίδα και διατήρηση των ρούχων.

%cf%86%cf%81%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%ba0

Παράλληλα προσφέρει μεγαλύτερη καθαριστική δράση, καλύτερη ανανέωση των χρωμάτων και των ινών των ρούχων, δίνοντάς τους 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έτσι, το Persil Renew με αλλαγές φιλικές προς το περιβάλλον, επιβεβαιώνει και ενισχύει τη δέσμευση της Henkel για έναν κόσμο πιο καθαρό, θέτοντας τη βιωσιμότητα & την χρήση του μοντέλου της κυκλικής οικονομίας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της στο πλαίσιο και του τοπικού προγράμματος αιειφορίας «για καλό».

%cf%86%cf%81%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%ba2

Το Persil Renew μέσω του κίνηματος #RethinkFashion αναγνωρίζει ότι η βιώσιμη μόδα δεν είναι μόνο μια τάση της εποχής. Είναι ένα κίνημα το οποίο προέρχεται από την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με τον αντίκτυπο της βιομηχανίας μόδας στο περιβάλλον.

Tο Persil φέρνει αέρα ανανέωσης στις συσκευασίες και τις συνθέσεις του

Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια είναι η δημοφιλής σχεδιάστρια ρούχων Χριστίνα Κοντοβά! Το Persil μας προ(σ)καλεί όλους να αγοράζουμε λιγότερα ρούχα, φροντίζοντας περισσότερο αυτά που ήδη έχουμε και να τα διατηρούμε σαν καινούργια για περισσότερο διάστημα! Φέτος, το Persil φέρνει αέρα ανανέωσης στις συσκευασίες και τις συνθέσεις του, συμβάλλοντας σε ένα θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

%cf%86%cf%81%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%85-%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%87%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%ba4

Γίνε και εσύ μέρος του κινήματος #RethinkFashion και ενημερώσου για όλες τις εξελίξεις μας μέσα από το Instagram και στο Facebook account του Persil Renew!

Σχετικά Άρθρα
Huawei Watch GT 3 Pro: Πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία στον καρπό σας
Huawei Watch GT 3 Pro: Πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία στον καρπό σας
Βρήκαμε το πιο εντυπωσιακά αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο με τα πιο απίθανα αρώματα
Βρήκαμε το πιο εντυπωσιακά αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο με τα πιο απίθανα αρώματα
HUAWEI MateBook Ε: Το πιο εύχρηστο 2 σε 1 laptop που έχεις φανταστεί!
HUAWEI MateBook Ε: Το πιο εύχρηστο 2 σε 1 laptop που έχεις φανταστεί!
%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%be%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%82-mid-season-sales-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%cf%80%cf%84%cf%89%cf%840
Μοναδικές ανοιξιάτικες Mid-season Sales στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen
«Έλαμψαν» στο… catwalk τα νέα σούπερ «μοντέλα» της Huawei
«Έλαμψαν» στο… catwalk τα νέα σούπερ «μοντέλα» της Huawei
AB Βασιλόπουλος: Τι «έφερε σπίτι» το πρόγραμμα “Living Data”;
AB Βασιλόπουλος: Τι «έφερε σπίτι» το πρόγραμμα “Living Data”;

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του