Αρχική > Shopping > Φέτος τα Χριστούγεννα, ό,τι περισσεύει γίνεται αγάπη
φέτος-τα-χριστούγεννα-ότι-περισσεύει

Φέτος τα Χριστούγεννα, ό,τι περισσεύει γίνεται αγάπη

Τη δική μας κίνηση αγάπης μας προσκαλεί να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα ο SANITAS Claus και να προσφέρουμε μερικά από τα γιορτινά μας μαγειρέματα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

Ξεκινώντας μέσα από τα καταστήματα, ο SANITAS Claus ως υπερήφανος χορηγός γιορτινών γευμάτων, θα μαγειρέψει μαζί με τους καταναλωτές και θα χαρίσει Χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ θα παρουσιάσει νόστιμες εορταστικές συνταγές μέσα από εκπομπές.

Ταυτόχρονα, η SANITAS σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε», η οποία στηρίζει τη μείωση σπατάλης φαγητού, ώστε καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη, θα προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού & 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού σε ιδρύματα και οργανισμούς που βοηθούν ανθρώπους σε δύσκολη οικονομική κατάσταση μεταξύ των οποίων το Καταφύγιο Αγάπης και Συμπαράστασης, ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία Ροδόπολης Σταμάτας, το Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Χαλανδρίου και το Κοινωνικό Μαγειρείο Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στο πλαίσιο αυτό, και οι εργαζόμενοι της εταιρείας SARANTIS ως πιστοί βοηθοί του SANITAS Claus, θα μαγειρέψουν μαζί με γνωστό σεφ στο Χριστουγεννιάτικο cooking event της SANITAS και θα προσφέρουν όλη την ποσότητα που θα ετοιμάσουν στο «Μπορούμε».

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, τυλίξτε κι εσείς σε SANITAS τα γιορτινά σας μαγειρέματα και χαρίστε τα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

Ό,τι περισσεύει κάντε το αγάπη.

Σχετικά με τη SΑΝΙΤΑS

Η SANITAS είναι ο ειδικός του σπιτιού εδώ και 53 χρόνια. Η μάρκα που καθιερώθηκε στην καρδιά των Ελλήνων με το motto «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση», δεν σταμάτησε να καινοτομεί και να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή της ελληνικής οικογένειας κάνοντάς την πιο απλή. Χρόνια εμπειρίας έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας ευρείας γκάμας προϊόντων για την ασφάλεια των τροφίμων, τον καθαρισμό του σπιτιού και την αποκομιδή των απορριμμάτων. Mε πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της και έντονη περιβαλλοντική δράση, η SANITAS συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία για να υπηρετεί την ελληνική οικογένεια κάνοντάς τα #olapioapla. SANITAS, Καινοτομία που τη ζεις.

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του