Estée Lauder: Σπάει τα ταμπού με ένα επαναστατικό Night Repair προϊόν

Η Estée Lauder, στο πλαίσιο ενός μαγευτικού event αποκλειστικά για άντρες, παρουσιάζει την εξέλιξη του νο.1 ορού της, για Ταχεία Επανόρθωση και Δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης.

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στο  Penthouse του Grant Hyatt Athens, η Estée Lauder υποδέχτηκε καλεσμένους σε ένα event διαφορετικό από όλα τα άλλα. H ανατρεπτική αυτή εκδήλωση είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, καθώς οι καλεσμένοι της ήταν αποκλειστικά άντρες, τόσο celebrities όσο και δημοσιογράφοι του αθλητικού, κοσμικού και πολιτιστικού ρεπορτάζ.

estee-lauder-%cf%83%cf%80%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c0

Η Estée Lauder και τα προϊόντα ομορφιάς που προσφέρει τα τελευταία 78 χρόνια στον κόσμο, έχουν ταυτιστεί απόλυτα με το γυναικείο φύλο. Αυτό το “taboo” ήθελε να καταρρίψει η εν λόγω εκδήλωση. Οι άντρες επιθυμούν να απολαμβάνουν οτιδήποτε ενισχύει την εξωτερική τους εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα αναπτερώνει την ψυχολογία τους, γι’ αυτό ήρθε η ώρα να «ανοιχτεί» μαζί τους ένας απευθείας διάλογος με στόχο να αφήσουμε στην άκρη τα στερεότυπα και να αντικαταστήσουμε το guilty pleasure με ρουτίνα ομορφιάς.

estee-lauder-%cf%83%cf%80%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c2

Αυτή την μοναδική, for men’s only βραδιά, υποστήριξε το Ιρλανδέζικο Whiskey Bushmills με τα ξεχωριστά cocktails του. Το Bushmills είναι Ιρλανδέζικο whiskey το οποίο παράγεται στο αποστακτήριο του Bushmills®, το παλαιότερο αποστακτήριο Whiskey με άδεια, στον κόσμο.  Το αποστακτήριο του Bushmills, το οποίο διαθέτει πάνω από 400 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή Whiskey,  είναι ένα από τα λίγα αποστακτήρια στην Ιρλανδία  που χρησιμοποιεί 100%  βύνη κριθαριού στην απόσταξη, με αποτέλεσμα την ιδιαίτερη και πλούσια γεύση του Bushmills.

Στο πλαίσιο του event, παρουσιάστηκε o επαναστατικός ορός Advanced Night Repair Synchronized MultiRecovery Complex, με οικοδεσπότες τη Μάχη Καμπανέλου, Brand Director Estée Lauder Greece και τον Κίμωνα Φραγκάκη. Οι οικοδεσπότες αλληλοεπίδρασαν με το αντρικό κοινό, παρουσιάζοντας το οφέλη του ορού ενώ τόλμησαν να παίξουν το διαχρονικό παιχνίδι truth or dare.

Ο ευρέως γνωστός ορός της Estée Lauder, Advanced Night Repair, είναι βασισμένος σε μία πρωτοφανή έρευνα στο επιστημονικό πεδίο της Επιγενετικής. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal, το Advanced Night Repair στηρίζει τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας περισσότερο αποτελεσματικά από ποτέ, και βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική ανανέωση νέων κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου για πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Το Advanced Night Repair απορροφάται γρήγορα, μειώνει την εμφάνιση πολλαπλών σημαδιών γήρανσης και βοηθά την επιδερμίδα να προστατευτεί από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις του μοντέρνου τρόπου ζωής. Μετά από μια εφαρμογή η επιδερμίδα φαίνεται λαμπερή και γεμάτη ενυδάτωση, μετά από μόνο τρεις εβδομάδες οι γραμμές φαίνονται μειωμένες και μετά από τη χρήση μιας συσκευασίας η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση, φαίνεται υγιής, πιο νεανική, με νέα σφριγηλότητα και ζωτικότητα.[1]

Πρωτοποριακή Επιγενετική Ανακάλυψη

estee-lauder-%cf%83%cf%80%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%8d-%ce%bc%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c4

Στο επιστημονικό πεδίο της Επιγενετικής, έχει αποδειχθεί ότι μόλις το 25% περίπου της γήρανσης είναι προκαθορισμένο από τα γονίδια μας. Το υπόλοιπο 75% της διαδικασίας της γήρανσης, θεωρείται ότι επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και τον τρόπο ζωής. Στις αρχές του 2000 ανακαλύφθηκε μια νέα ισχυρή κατηγορία της επιγενετικών μικρο-σηματοδοτικών μορίων. Αυτά τα μικρά μόρια είναι παρόντα σε όλο το σώμα και επικοινωνούν γρήγορα απαντήσεις σε εξωτερικές αλλαγές.

Οι επιστήμονες της Estee Lauder ερεύνησαν πάνω από 80 μικρο-σηματοδοτικά μόρια που βρίσκονται στα κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα ποιος είναι ο ρόλος τους σε ό,τι αφορά στην γήρανση της επιδερμίδας. Σε μια πρωτοφανή ανακάλυψη, η Estee Lauder ταυτοποίησε ένα εξειδικευμένο μικρο-σηματοδοτικό μόριο το οποίο είναι απαραίτητο για τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας και προάγει πολλαπλά ζωτικής σημασίας μονοπάτια αντιγήρανσης[2]. Κυρίως, αυτό το μικρο-σηματοδοτικό μόριο βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική ανανέωση νέων κυττάρων και ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου². Οι μελέτες in-vitro της Estee Lauder, έδειξαν επίσης  ότι το επίπεδο μικρο-σηματοδοτικών μορίων στα κύτταρα της επιδερμίδας μειώνεται ως μέρος της διαδικασίας γήρανσης.

Νέα Τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal

Εμπνευσμένη από την επιστήμη της Επιγενετικής, αυτή η αποκλειστική τεχνολογία, που εμπεριέχει ένα νέο μικρο-σηματοδοτικό μόριο ενεργοποιητή, με κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία σε αναμονή, είναι ενισχυμένη με ένα αποκλειστικό σύμπλοκο από εκχύλισμα ζυμομύκητα, ένα πεπτίδιο και φυσικά συστατικά, τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα να μεγιστοποιήσει τη φυσική επανόρθωση της γρήγορα και ενισχύουν τη φυσική δύναμη αναγέννησης νεότητας της επιδερμίδας.

 • Βοηθά άμεσα την πυροδότηση ενός δυναμικού, συνδεδεμένου δικτύου επανόρθωσης που προάγει τις φυσικές διαδικασίες επανόρθωσης της επιδερμίδας.
 • Βοηθά την ενίσχυση του φυσικού συγχρονισμού των διαδικασιών επανόρθωσης της επιδερμίδας, ώστε να επανορθώνεται ακριβώς τη σωστή στιγμή – τη νύχτα, και μεγιστοποιεί το φυσικό ρυθμό επανόρθωσης και προστασίας μέρα και νύχτα.
 • Ενισχύει τη φυσική διαδικασία καθαρότητας των κυττάρων ώστε να αντιμετωπιστούν οι φθορές στα κύτταρα.
 • Βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και την παραγωγή νέων κατά 43%.[3]
 • Βοηθά την επιδερμίδα να ενισχύσει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. [4]

Ταχεία Επανόρθωση και Δύναμη Νεανικής-Αναγέννησης

 Κλινικά Αποτελέσματα

ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 • Η επιδερμίδα είναι λαμπερή και γεμάτη ενυδάτωση για 72 ώρες
 • 8ώρες αντιοξειδωτική προστασία όλη την ημέρα
 • Η ασπίδα της επιδερμίδας ενδυναμώνεται

ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (50ml)

 • Επιδερμίδα με πιο σφριγηλή αίσθηση
 • Επιδερμίδα που δείχνει υγιής, αποκτά νέα σφριγηλότητα και ζωτικότητα

Αισθητηριακά Αποτελέσματα[5]:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 • 90% δήλωσε ότι η επιδερμίδα τους είχε πιο απαλή και πιο λεία αίσθηση
 • 90% δήλωσε ότι απορροφάται γρήγορα στην επιδερμίδα

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

 • 91% δήλωσε ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε πιο ξεκούραστη
 • 88% δήλωσε ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε σφριγηλή και πιο νεανική
 • 85% δήλωσε ότι οι γραμμές τους φαίνονταν μειωμένες

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΣΙΑ

 • 91% δήλωσε ότι άφησε στη επιδερμίδα υγιή λάμψη
 • 89% δήλωσε ότι η επιδερμίδα είχε πιο σφριγηλή αίσθηση και βελτιώθηκε η ελαστικότητά της

Κομψό Γυάλινο Μπουκάλι

To μικρό καφέ μπουκάλι που έχει εμπνευσθεί η ίδια η Estée Lauder από το φαρμακείο, έχει σχεδιαστεί και μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακά πολυτελές, από ανακυκλώσιμο γυαλί, με κομψό περίγραμμα και βελτιωμένο βαθμό διαφάνειας μπουκάλι, για μια λάμψη που ‘προέρχεται από μέσα’.

Χρήση:

Εφαρμόζετε σε καθαρή επιδερμίδα πριν την ενυδατική σας κρέμα, πρωί και βράδυ.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και για επιδερμίδες όλων των εθνικοτήτων. Δερματολογικά ελεγμένο. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δε δημιουργεί μαύρα στίγματα, δε φράσει τους πόρους.

Oil free, χωρίς ορυκτά έλαια

Κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έως το 2033.

Διαβάστε επίσης

«Ο δρόμος του κακάο» στο Athens Photo Festival 2024

Φεστιβάλ Παπάγου: Δήμητρα Γαλάνη και Παυλίνα Βουλγαράκη

Σχετικά Άρθρα
Πώς θα εξασφαλίσεις καθαρό και ολόφρεσκο νερό όσο δουλεύεις
Πώς θα εξασφαλίσεις καθαρό και ολόφρεσκο νερό όσο δουλεύεις
Lidl Ελλάς: Συνεχίζει την πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» σε πάνω από 80 προϊόντα βασικής ανάγκης
Lidl Ελλάς: Συνεχίζει την πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» σε πάνω από 80 προϊόντα βασικής ανάγκης
Lidl Ελλάς: 25 χρόνια ισχυρής ανάπτυξης στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο
Lidl Ελλάς: 25 χρόνια ισχυρής ανάπτυξης στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο
Under Armour στη Γλυφάδα: ένα ξεχωριστό event για το πιο σύγχρονο κατάστημα της εταιρίας στην Ευρώπη
Under Armour στη Γλυφάδα: ένα ξεχωριστό event για το πιο σύγχρονο κατάστημα της εταιρίας στην Ευρώπη
Tο αγαπημένο σας κρύο ρόφημα έχει.. άρωμα αξέχαστου μεσογειακού καλοκαιριού
Tο αγαπημένο σας κρύο ρόφημα έχει.. άρωμα αξέχαστου μεσογειακού καλοκαιριού
Προσιτά τα AI τηλέφωνα μέσω της καινοτομίας και της συνεργασίας
Προσιτά τα AI τηλέφωνα μέσω της καινοτομίας και της συνεργασίας

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του