Είχατε ποτέ σκεφτεί να προγραμματίζετε τις δουλειές του σπιτιού από το κινητό; Τώρα μπορείτε με την Candy!

είχατε-ποτέ-σκεφτεί-να-προγραμματίζε

candy1

Φανταστείτε μια εποχή που θα συνδέεστε από το κινητό σας με όλες τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, θα μπορείτε να τις προγραμματίζετε και εκείνες να κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού για σας…

Ακούγεται μακρινό;

Καθόλου, καθώς ήδη 200.000 καταναλωτές σε όλο τον κόσμο ζουν αυτή την πραγματικότητα σήμερα! Με τις οικιακές συσκευές νέας γενιάς του ομίλου Candy, του πρώτου στον κόσμο που έχει παρουσιάσει μια πλήρη γκάμα νέων προϊόντων με ολοκληρωμένη ψηφιακή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη τους.

Τι μπορεί όμως κανείς να κάνει μια διασυνδεδεμένη οικιακή συσκευή του ομίλου Candy;

Ξεκινώντας από ένα πλυντήριο, ο καταναλωτής κατεβάζοντας στο κινητό ή στο tablet του την εφαρμογή Candy Simply-Fi (που επικοινωνεί με όλες τις αντίστοιχες συσκευές) μπορεί να διαλέξει το εξειδικευμένο πρόγραμμα για το πλύσιμο των ρούχων του, δηλώνοντας μέσω φωνητικών εντολών, πόσο βρώμικα είναι, τι τύπου (λευκά, συνθετικά), αν θέλει εξτρά χρόνο πλυσίματος ή ακόμη ένα γύρο απαλού στυψίματος. Μιλώντας με το πλυντήριο μπορούμε να του πούμε και συγκεκριμένα χρώματα και αντικείμενα που πλένουμε για καλύτερη προσαρμογή. Φυσικά η εφαρμογή μπορεί να κάνει και χρονικό προγραμματισμό, να μας ειδοποιήσει αν η συσκευή αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ή να δείξει σε τι φάση βρίσκεται το πλύσιμο. Τα ίδια ισχύουν αντίστοιχα και για το πλυντήριο πιάτων.

Περνώντας στον φούρνο ο καταναλωτής μπορεί και πάλι να διαλέξει το ιδανικό πρόγραμμα, αλλά και να αποθηκεύσει τα αγαπημένα του στυλ ψησίματος, να δει ειδοποιήσεις, ακόμη και να ενημερωθεί πότε ο φούρνος χρειάζεται βαθύ καθαρισμό. Η εφαρμογή δίνει επίσης τη δυνατότητα σχεδιασμού προγραμμάτων μαγειρέματος σε έως και 5 φάσεις.

candy2

Πάνω από το φούρνο, ο ψηφιακά διασυνδεδεμένος απορροφητήρας της σειράς, θα ρυθμιστεί αλλά και θα μας ειδοποιήσει αν εντοπίσει υπερβολικό καπνό, θερμοκρασία ή λιπαρά στους ατμούς, ενώ θα ενεργοποιηθεί για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Εξτρά «τρικ»; Μπορούμε να ανάψουμε μέσω της εφαρμογής το φως του, ώστε να φαίνεται ότι είναι κάποιος στο σπίτι, ακόμη και αν βρισκόμαστε σε διακοπές, με την αυτόματη λειτουργία anti-theft!

Και βέβαια το ψυγείο του σπιτιού θα ενημερώσει αν υπήρξαν κάποιες επιζήμιες για την σωστή ψύξη των τροφίμων αυξομειώσεις θερμοκρασίας (από κάποια διακοπή ρεύματος), ενώ μπορούμε από μακριά να μάθουμε αν έχει παγώσει σωστά ένα μπουκάλι με ποτό, και να ρυθμίσουμε την επιθυμητή θερμοκρασία ενώ ένας συναγερμός θα μας πει ότι… κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή!

Φυσικά, τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από όσα μπορούμε να κάνουμε με τις διασυνδεδεμένες συσκευές του ομίλου Candy, καθώς στο smartphone ή στο tablet μας, μπορούμε να βρούμε ένα πλούτο ειδικών λειτουργιών, όπως βέβαια και την αντίστοιχη πληροφορία και οδηγία χρήσης.

Για παράδειγμα δείτε το βίντεο με το πώς μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη με ένα πλυντήριο Candy Simply Fi.

Δείτε ακόμη ένα βίντεο με το πώς οι συσκευές Hoover Wizard δημιουργούν την απόλυτα ψηφιακά ελεγχόμενη κουζίνα!

Τι φέρνει το μέλλον; Οι πάνω από 200.000 κάτοχοι των διασυνδεδεμένων συσκευών του ομίλου Candy προβλέπεται ότι θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατομμύριο το 2019, ενώ ήδη ο όμιλος παρουσίασε τον έξυπνο φούρνο Candy Watch&Touch, στο Salone del Mobile στο Μιλάνο (μια επαναστατική συσκευή με την εμπρόσθια όψη ολόκληρη μια touch έγχρωμη οθόνη). Ακόμη, φέτος το Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί στην κλαδική έκθεση IFA στο Βερολίνο ένα εξίσου επαναστατικό πλυντήριο με τη διασυνδεσιμότητα να ανεβαίνει επίπεδο.

Άλλωστε η αντίληψη της Candy στο τομέα της διασυνδεσιμότητας των συσκευών αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής της, αλλά και της μακρόχρονης παράδοσης της στην καινοτομία. Έτσι, από το 2014 προσέφερε στους καταναλωτές, πρώτη από όλους, την γκάμα συσκευών Simply-Fi, με σύνδεση μέσω Wi-Fi. Σήμερα η καινοτομική αυτή αντίληψη έχει εξελιχθεί με τις νέες σειρές Simply-Fi και Hoover Wizard, με κάποια μοντέλα να έχουν και τεχνολογία NFC (near field communication), που κάνουν την ζωή του καταναλωτή πιο εύκολη βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα της.

Έτσι η Candy συνεχίζει το δρόμο της πρωτοπορίας που ξεκίνησε από το 1945, μια φιλοσοφία που την ωθεί να προσφέρει συνεχώς νέες έξυπνες και διασυνδεδεμένες συσκευές στο κοινό, με νέες δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου, πληροφόρησης, ειδοποιήσεων και υποστήριξης!

Σχετικά Άρθρα
Όλα τα must-haves για το γραφείο είναι στο ATHENS METRO MALL - Και όσα χρειάζεστε για το σχολείο και τη σχολή!
Όλα τα must-haves για το γραφείο είναι στο ATHENS METRO MALL – Και όσα χρειάζεστε για το σχολείο και τη σχολή!
%ce%b5%ce%ba%cf%80%cf%84%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%8c-mcarthurglen-%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%ba0
Εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Γιορτάζει το καλοκαίρι με ακόμα μεγαλύτερες προσφορές!
on-the-go-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf-neo-%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b1%ce%b4%ce%b9-%cf%85%ce%b3%cf%81%cf%8c-%cf%80%cf%81%ce%ac%cf%830
«On the go» προστασία από το NEO ΑΡΚΑΔΙ υγρό πράσινο σαπούνι χεριών με αντιβακτηριδιακό παράγοντα!
super-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-philips-summer-fashion-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ad%ce%b2%ce%b5%ce%bb%cf%85%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b6%ce%b1%ce%bd0
Super Διαγωνισμός: Philips Summer Fashion με την Έβελυν Καζαντζόγλου
%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%80%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bb0
Πώς θα συμβάλετε στην ανάπλαση μίας πλατείας του Δήμου Αθηναίων
violife-vegan-%ce%b1%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b1%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%820
Violife – Vegan απόλαυση για όλους

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του