Περίμενες ποτέ ότι το παγωτό σου θα σε δροσίζει και θα σου δίνει ταυτόχρονα δύναμη;

κρικρι

Πλέον η γεύση, η δροσιά και η δύναμη γίνονται ένα! Περίμενες ποτέ ότι ένα παγωτό θα συνδυάζει απίθανη γεύση και θα σου χαρίζει παράλληλα δύναμη; Τώρα και αυτό είναι πραγματικότητα!

Η σειρά high protein γιαουρτιών Κρι Κρι Super Spoon που αγαπήθηκαν από την πρώτη ημέρα του λανσαρίσματός τους, καλωσορίζουν το Super Spoon παγωτό, την ιδανική επιλογή για όλους όσοι επιθυμούν μια δροσερή κουταλιά δύναμης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και απίστευτη γεύση!

Τα παγωτά της καρδιάς μας δε σταματούν να καινοτομούν παρουσιάζοντας το Κρι Κρι Super Spoon στην πιο δροσερή του εκδοχή!

Το νέο παγωτό Super Spoon, το πρώτο high protein παγωτό στην Ελλάδα, συνδυάζει για πρώτη φορά αρμονικά την υγεία με την απόλαυση! Μία νέα super εναλλακτική πρόταση παγωτού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη για μυϊκή ενδυνάμωση, όπου το ελληνικό γιαούρτι συναντά τα super fruits: blueberry, blackberry, blackcurrant και cranberry για να μας γεμίσουν ενέργεια και ευεξία.

Μία συσκευασία, περιέχει 9,3g πρωτεΐνης και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους γυμνάζονται και θέλουν να είναι σε φόρμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου χωρίς να στερηθούν την απόλαυση!

«Έπειτα από το περσινό εξαιρετικά επιτυχημένο λανσάρισμα της πρωτοποριακής σειράς λειτουργικών γιαουρτιών Κρι Κρι Super Spoon και αφουγκραζόμενοι την ανάγκη για τη δημιουργία ενός προϊόντος παγωτού αντίστοιχης διατροφικής αξίας, δημιουργήσαμε το νέο Super Spoon παγωτό. Το Super Spoon κέρδισε από την αρχή τις καρδιές των καταναλωτών κι εμείς με τη σειρά μας συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εξέλιξη και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας με γευστικές και υγιεινές προτάσεις για όλους», δήλωσε η διευθύντρια Marketing της Κρι Κρι, Τζελίνα Κουκουμέλη.

Το νέο μεγάλο trend Super Spoon λοιπόν είναι εδώ, έτοιμο να σου προσφέρει την ενέργεια που χρειάζεσαι σε συνδυασμό με τη γευστική απόλαυση που έχεις ανάγκη! Αναζητήστε το στα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι, της μοναδικής ελληνικής εταιρείας παγωτού με πανελλαδική διανομή.

Σχετικά Άρθρα
Η NIKON οργάνωσε press brunch για την παρουσίαση της Z6III
Η NIKON οργάνωσε press brunch για την παρουσίαση της Z6III
Διεκδίκησε τις «ευκαιρίες» που γεμίζουν ενέργεια τη ζωή σου
Διεκδίκησε τις «ευκαιρίες» που γεμίζουν ενέργεια τη ζωή σου
Μια νέα καινοτόμα πρόταση φέρνει το street food στο σπίτι μας
Μια νέα καινοτόμα πρόταση φέρνει το street food στο σπίτι μας
Καλοκαιρινές προσφορές θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει το καταναλωτικό κοινό από το Σάββατο 22 έως και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο εκπτωτικό χωριό
Καλοκαιρινές προσφορές και ένα τριήμερο γεμάτο δράση στο Designer Outlet Athens
Nέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher ΕCO: Γιατί Προστασία με Οικολογική συνείδηση είναι ο τέλειος συνδυασμός!
Nέες χρωμοπαγίδες Colour Catcher ΕCO: Γιατί Προστασία με Οικολογική συνείδηση είναι ο τέλειος συνδυασμός!
Ζήσε την απόλυτη εμπειρία gaming σαν να είσαι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού
Ζήσε την απόλυτη εμπειρία gaming σαν να είσαι ο ήρωας του παιχνιδιού

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του