Αρχική > Shopping > 2o Athens Street Food Festival: Η ΔΩΔΩΝΗ μας προσφέρει τις πιο γευστικές street γεύσεις!
2o-athens-street-food-festival-η-δωδωνη-μας-προσφέρει-τις-πιο-γε

2o Athens Street Food Festival: Η ΔΩΔΩΝΗ μας προσφέρει τις πιο γευστικές street γεύσεις!

foodfestival1

Η ΔΩΔΩΝΗ που ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν 54 χρόνια στα Ιωάννινα αυθεντικά, ελληνικά προϊόντα, τα οποία και θα μας παρουσιάσει το Athens Street Food Festival!

Αυτόν τον Μάιο, οι λάτρεις του καλού φαγητού έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εντυπωσιακές, γευστικές “street” συνταγές στο 2ο Athens Street Food Festival, το οποίο σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε το 2016, φέτος επιστρέφει τα τρία πρώτα τριήμερα του Μαΐου (5-7, 12-14, 19-21) στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ, στο Γκάζι (Πειραιώς και Ερμού).

Η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ φέρνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη Γεύση του Καλού στο street food και συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο νόστιμα «πιάτα του δρόμου», το αγαπημένο mac n cheese. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, οι επισκέπτες του περιπτέρου MacN Cheesus θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το πιο νόστιμο Mac ‘N Cheese της πόλης, με 100% ελληνικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αυθεντική τους γεύση.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο φετινό φεστιβάλ, η ΔΩΔΩΝΗ διοργανώνει έναν μοναδικό Facebook διαγωνισμό στο http://bit.ly/2p1F7F0 με δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στο φεστιβάλ και δωρεάν δοκιμή του πιο νόστιμου ΜacN Cheese με τυριά ΔΩΔΩΝΗ.

Στο 2ο Athens Street Food Festival θα συμμετέχουν πάνω από 40 καταστήματα που θα εκπροσωπούν μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών από όλον τον κόσμο, καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις και προσφέροντας ένα μεγάλο ταξίδι στη street γεύση!

Ώρες λειτουργίας Φεστιβάλ: 5-7/05, 12-14/05, 19-21/05

Παρασκευή 17.00 – 01.00

Σάββατο 12.00 – 01.00

Κυριακή 12.00 – 23.30

Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ

Πειραιώς και Ερμού, Αθήνα

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του