Αρχική > Featured > Προσοχή: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς μέσα στις γιορτές

Προσοχή: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς μέσα στις γιορτές

Η εορταστική περίοδος συνεπάγεται, όπως κάθε χρόνο, τροποποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα τα δρομολόγια θα είναι διαφορετικά σε ό,τι έχει να κάνει με το ωράριο.

Δείτε αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε αν χρησιμοποιήσετε τα μέσα μεταφοράς για τις μετακινήσεις σας.

Λεωφορεία και τρόλεϊ

Στις 25 και 26 Δεκεμβρίου 2018, καθώς και στις 1 και 6 Ιανουαρίου 2019, θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Παραμονή Χριστουγέννων αλλά και στις 2 & 3 Ιανουαρίου 2019 θα εφαρμοστεί έκτακτο πρόγραμμα δρομολόγησης.

Το βράδυ της Δευτέρας 31 Δεκεμβρίου 2018, όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα είναι στα αμαξοστάσια έως τις 23:00 (τελευταία δρομολόγια από 21:00-22:00).

ΗΣΑΠ (γραμμή 1 Μετρό)

Από σήμερα παραμονή Χριστουγέννων έως και την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, θα ισχύουν ειδικά δρομολόγια για τη γραμμή του ΗΣΑΠ, ενώ το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 22:00.

Μετρό (γραμμές 2 & 3)

Ειδικά δρομολόγια ισχύουν έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 στο Μετρό (γραμμές 2 & 3). Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να πραγματοποιηθούν μεταξύ 22:00-23:00.

Τραμ

Από σήμερα 24 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019, θα ισχύουν ειδικά δρομολόγια για τη γραμμή του Τραμ. Υπενθυμίζεται ότι επ’ αόριστον δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Σύνταγμα-Κασομούλη. Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να πραγματοποιηθούν μεταξύ 21:00-23:00.

Αναλυτικά για τις συχνότητες δρομολογίων κατά τις ημέρες των εορτών για τις γραμμές του Μετρό 1, 2 και 3 και του Τραμ, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά από στο www.oasa.gr.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Θα υπάρξει αναστολή συγκεκριμένων δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Θα ανασταλούν επίσης δρομολόγια τρένων μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης και σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr