Αρχική > Featured > Προσοχή! Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για συμπλήρωμα απώλειας βάρους
προσοχή-ο-εοφ-προειδοποιεί-για-συμπλή

Προσοχή! Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για συμπλήρωμα απώλειας βάρους

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι το προϊόν KANKUSTA DUO που διακινείται μέσω διαδικτύου, δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Διακινείται χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ και προβάλλεται ως συμπλήρωμα διατροφής για τη μείωση του σωματικού βάρους.

Στις ιστοσελίδες μέσω των οποίων προωθείται το προϊόν δεν υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου κυκλοφορίας του προϊόντος και ο καταναλωτής καλείται να αποστείλει συμπληρωμένη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσει με κάποιο τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας.

Δείτε για ποιο προϊόν πρόκειται

%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-%ce%bf-%ce%b5%ce%bf%cf%86-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%af-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%ae0

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην προμηθεύονται προϊόντα από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές του διαδικτύου, καθώς αυτό μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΕΟΦ

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του