Όσοι έχουν κατοικίδιο και δη σκύλο γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το υπέροχο “δούναι και λαβείν” συναισθημάτων που σφραγίζει αυτήν τη σχέση. Η αγάπη, η καλοσύνη και η ζεστασιά που ένας άνθρωπος λαμβάνει από το ζωάκι του δεν αντικαθίστανται. Και είναι τόσο βαθιά, που ξεπερνά τους μικροθυμούς μπροστά σε… μερικές μικρές ατασθαλίες που μπορεί κανείς να αντικρίσει επιστρέφοντας σπίτι.

Τι εννοούμε λέγοντας “μικρές ατασθαλίες”; Εσείς που έχετε σκυλάκι, αυτήν τη στιγμή καταλαβαίνετε τι έκταση μπορεί να έχει ο χαμός που αντικρίζετε επισρέφοντας, για παράδειγμα, κάποια μέρα στο σπίτι. Οι κουρτίνες σίγουρα τους ιντριγκάρουν και αποτελούν πρώτης τάξεως παιχνίδι, αλλά και τα παπούτσια, όπου τα βρουν, δεινοπαθούν.

Ένα ανάλογο σκηνικό έζησε και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, όταν είδε πως ο Γκούφυ της, είχε αρχίζει να κατασπαράζει τα αθλητικά της παπούτσια. Μπορεί να κατάφερε να τους βγάλει τη σόλα και να τα λερώσει με τρίχες και σάλια, αλλά όπως… καθησύχασε τους ακόλουθούς της στο Instagram η Σία, τα παπούτσια τελικά… επέζησαν! «Τελευταία στιγμή σώθηκε -με ελαφρά τραύματα- από του Χάρου τα δόντια!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με τα παπούτσια της που ανέβασε.

Μάλιστα, σε άλλη ανάρτησή της, η παρουσιάστρια είχε γράψει πως ο Γκούφυ «χρειάζεται ακριβώς ένα λεπτό για: να ξεριζώσει ένα φυτό, να ξεπουπουλιάσει ένα μαξιλάρι, να ξεκοιλιάσει ένα αρκουδάκι, να κλέψει ένα παπούτσι και να καταπιεί το τοστ σου αμάσητο. Μετά, πάνω στο χάος, με αυτό το αθώο ύφος να απολογηθεί και φυσικά αμέσως να τον συγχωρήσω!».

View this post on Instagram

Για τον Γκούφυ ειναι καθε μερα παγκόσμια μερα των ζωων!Χρειάζεται ακριβώς ένα λεπτό για: να ξεριζώσει ένα φυτό, να ξεπουπουλιάσει ένα μαξιλάρι, να ξεκοιλιάσει ένα αρκουδάκι, να κλέψει ένα παπούτσι και να καταπιεί το τοστ σου αμάσητο. Μετά, πάνω στο χάος, με αυτό το αθώο ύφος να απολογηθεί και φυσικα αμέσως να τον συγχώρησω! World animal what??? #worldanimalday #beagle #beaglesofinstagram #beagles #beagleworld #beaglelove #beaglelife #goofy

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on


από Σοφία Κωστάρα