Αρχική > Featured > Primer: Ήξερες ότι πρέπει να το εφαρμόζεις και στις βλεφαρίδες; Βρήκαμε τα 6+1 καλύτερα της αγοράς

Primer: Ήξερες ότι πρέπει να το εφαρμόζεις και στις βλεφαρίδες; Βρήκαμε τα 6+1 καλύτερα της αγοράς

Πριν πάμε σε όλους τους τρόπους με τους οποίους το primer βλεφαρίδων μπορεί να βοηθήσει τη μάσκαρα να απλωθεί ομοιόμορφα, να διαρκέσει περισσότερο και να αυξήσει τον όγκο των βλεφαρίδων, ας εξετάσουμε πρώτα γιατί ακόμη και όσες από εσάς δε φοράτε τακτικά μάσκαρα θα πρέπει τουλάχιστον να επενδύσετε σε κάποιο primer.

Τα primers συχνά περιέχουν ενυδατικά συστατικά όπως πανθενόλη, έλαια και πεπτίδια που μπορούν να ενισχύσουν και να προστατεύσουν τις βλεφαρίδες. Στην πραγματικότητα μπορούν να λειτουργήσουν ως μάσκα για τις βλεφαρίδες, ακόμη και όταν εφαρμόζονται μόνα τους ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Φυσικά, επειδή τα primers περιλαμβάνουν και μικροΐνες, οποιαδήποτε μάσκαρα εφαρμόσετε θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα για πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Βοηθούν επίσης το μακιγιάζ να παραμείνει στις βλεφαρίδες σας και μπορούν να μειώσουν τους ανεπιθύμητους κόμπους.

Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τα primers βλεφαρίδων που έχουν ήδη δοκιμαστεί και λατρευτεί από πολλές γυναίκες. Αν οι βλεφαρίδες σας μπορούσαν να μιλήσουν, είμαστε αρκετά σίγουρες ότι θα σας έλεγαν «ευχαριστώ».

Lancôme

Givenchy
Urban Decay
Estée Lauder

L’Oréal Paris
Yves Saint Laurent
Clarins