Αρχική > Featured > Πρεμιέρα με διθυραμβικές κριτικές για τις Άγριες Μέλισσες

Πρεμιέρα με διθυραμβικές κριτικές για τις Άγριες Μέλισσες

Ήταν αρκετό ένα δεκάλεπτο. Το πρώτο. Από κει και έπειτα η νέα σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» αποθεώθηκε, ενώ το Τwitter ανέβασε το hashtag στην πρώτη θέση των trends.

Υπερπαραγωγή που θύμισε “Νησί”

Απέναντι σε έναν πολύ απαιτητικό και δύσκολο ανταγωνισμό, η υπερπαραγωγή των 6 εκατ. ευρώ έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής. Φαίνεται, όμως, πως έκλεψε τις εντυπώσεις απέναντι στο The Voice.

«Απ’ το πρώτο πεντάλεπτο και ήδη το αγάπησα. «Άγριες Μέλλισες» και «Έρωτας Μετά» θα είναι must της φετινής σεζόν!!» γράφει μια χρήστης του Twitter.

«Το ότι θα έβλεπα ελληνική τηλεόραση μετά από τόσο χρόνια…» αναφέρει κάποιος άλλος, σχολιάζοντας έτσι την αποστροφή των τηλεθεατών τα τελευταία χρόνια από τις ελληνικές παραγωγές.

Κάποιος άλλος πάλι, με ενθουσιασμό ανέφερε: «Να αρχίσουν και οι “Άγριες Μέλισσες” να μην ξαναβγούμε όλο το χειμώνα από το σπίτι», δείχνοντας πόσο ανυπομονεί για την πρεμιέρα της σειράς.

«Παίζει να είναι η μοναδική σειρά φέτος που σου προκαλεί το ενδιαφέρον να τη δεις. Όλες οι άλλες μια από τα ίδια, αντίγραφο η μια από την άλλη με παρόμοιες ιστορίες γεμάτες τραγούδια και αφαιρετικά πλάνα και ονόματα κράχτες για να τις δεις με το ζόρι» γράφει κάποιος άλλος για τις «Άγριες Μέλισσες».

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τα σκηνικά στις «Άγριες Μέλισσες»

Από τα σχόλια των χρηστών του twitter δεν έλειψαν φυσικά και οι παρατηρήσεις για τα σκηνικά της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

«Σκηνικά και ενδυματολογικά φαίνεται υπέροχο, ακόμα και οι φυσιογνωμίες των ηθοποιών μοιάζουν από μια άλλη εποχή» σχολιάζει κάποιος για τους συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Αλλά και αντίθετα σχόλια

Υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που δεν ενθουσιάστηκαν από όσα είδαν τα πρώτα λεπτά της σειράς. «Παιδιά δεν είναι κακό να πει κανείς ότι μια ακριβή παραγωγή και δήθεν ποιοτική σειρά είναι ΒΑΡΕΤΗ. Δεν θα σας κατηγορήσει κανείς εκτός μερικούς βλάκες και δήθεν» γράφει κάποιος για τα πρώτα λεπτά από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Συγγνώμη, αυτή είναι η ακριβή παραγωγή των 6.000.000€; Τα σκηνικά είναι πιο προκάτ κι από αυτά που χρησιμοποιούσε ο Δαλιανίδης στο Ρετιρέ» έγραψε κάποιος άλλος.

«Γράφετε όλοι ότι σας θυμίζει ως παραγωγή το νησί… εμένα πάλι με θυμίζει το τρίτο στεφάνι με τα σκηνικά από το ρετιρέ!» σημειώνει δηκτικά κάποιος άλλος που παρακολουθεί τη σειρά.

Το twitter σχολιάζει και την αποχώρηση του Γιάννη Φέρτη

«Κρίμα που αποχώρησε ο κύριος Φέρτης!! Θα ήθελα να τον δω σ’ αυτή τη σειρά!!!» αναφέρει κάποιος για τον αγαπημένο ηθοποιό που αναγκάστηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να αποχωρήσει από τις «Άγριες Μέλισσες».