Οι “στραβές” ήταν περισσότερες από μία χτες, κατά την πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στα Θρανία», όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, αλλά αυτό που συζητήθηκε πιο πολύ απ’ όλα ήταν το φόρεμα της πρωταγωνίστριας, Κατερίνας Γερονικολού, το οποίο άνοιξε στην πλάτη.

Πιο συγκεκριμένα, χτες στο θέατρο ΗΒΗ έπαιξε με το φερμουάρ του φορέματός της ορθάνοιχτο. Έτσι, η… Λίζα Πετροβασίλη είχε ανοιχτή πλάτη στη σκηνή και ένα ρούχο που αισθανόταν να της φεύγει, για περίπου 15 λεπτά.

Η Κατερίνα Γερονικολού διαχειρίστηκε με ψυχραιμία το ατύχημα και συνέχισε να παίζει τη σκηνή με το ανοιχτό φόρεμα. Ο Νίκος Γαλανός προσπάθησε κάποια στιγμή να διορθώσει το πρόβλημα, θεωρώντας ότι το φερμουάρ είχε απλά ανοίξει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι προσπάθειες του Νίκου Γαλανού


Ο Νϊκος Γαλανός ενώ προσπαθεί να κλείσει το χαλασμένο φερμουάρΟ Νϊκος Γαλανός ενώ προσπαθεί να κλείσει το χαλασμένο φερμουάρ

«Επιλέξαμε να κάνουμε πρεμιέρα Τρίτη και 13, υπήρχε μάλλον κι ένα μάτι από κάτω που δεν ήταν πολύ καλό και στη μέση της παράσταση άνοιξε όλο το φερμουάρ από το πάνω μέρος της πλάτης έως το κάτω μέρος της ράχης κι έπαιζα για 15 λεπτά με ανοιχτό φόρεμα πίσω. Το φόρεμα διχοτομήθηκε. Δεν τέλειωνε και η σκηνή να πάρω κουράγιο. Υπήρχε μια απελπισία, ελπίζω να μην φάνηκε. Ο Νίκος Γαλανός δεν είχε καταλάβει ότι χάλασε το φερμουάρ, νόμισε ότι άνοιξε», είπε στη συνέχεια στις τηλεοπτικές κάμερες η Κατερίνα Γερονικολού.

 

από Σοφία Κωστάρα